Egy régi-új csapat, hisz a chef az új, a team a régi és 25 év. Előkelő étterem az Arany kaviár, magas színvonalú és még sem kell belehalni a megfeszülésbe, ha leülsz étkezni ott. Udvarias kiszolgálás és nem a megszokott orosz konyha, hanem némileg továbbgondolva az alapok. (Nem kell mindig kaviár!) A legjobb borok és a legjobb fogások - mondanánk elöljáróban.
Minap, délutáni ebédeltünk ott 25. a születésnap okán. Egyszerűen frenetikus volt, köszönjük szépen. A kagyló és a desszert is úgy kikészített bennünket, hogy máig komoly ízemléket őrzünk róla. Meg a kenyerekről is, amelyeket az előétel előételeként fogyasztottunk, két fantasztikus vajjal megkenve.
Aki teheti, térjen be a 25 éves étterembe, az Ostrom utcába. Lett csodás télikert érzésű kibővítésük is, szökőkútban hűtik a pezsgőt, tényleg egy igazi, modern orosz regényben érezheted magadat, de egy biztos, cárnő leszel néhány órára. Fine dining - oroszul. Köszönjünk Molnár Attilának és Nyíri Szásának!
Csodálatos volt, szpasziba!
A menü leírása itt, az Arany kaviár elérhetősége pedig EMITT.
Jakab kagyló: Fermentált (fekete) fokhagymával ízesített zeller krém melegen, paradicsom saláta leves hidegen, sült paradicsom, fekete olíva morzsa, bazsalikomolaj, bébi bazsalikom amerikai tenyésztett fésű kagyló.
Süllő: Győrből érkező friss magyar tenyésztett süllő, bőrén sütve, sáfrányos kukorica krémmel, marinált paradicsommal, sült bébi kukoricával, gránátalma ecet zselével és fekete olíva morzsával és színes cukkinivel.
Kacsa: Magyar kacsamell, sültrépakrém (répa, só, cukor, olívaolaj, bergamott, vaj), szójás gyöngyhagyma, bébi répák, zsálya gél, bacon homok, répa torta: sárgarépakrém és egy ecetes fehérrépakrém.
Sárgadinnye desszert: Tejszínes dinnye mousse, joghurtos Verbena fagyi, pirított sós tökmag morzsa, pirított tökmag olajjal készült macaron, verbenás habcsók.