Nesze!szer

Egyszer használatos luxi arcmaszk, ami kétszer is jó!

2015. augusztus 28.

 

 

neogence_maszk.jpg

 

  • Az üres ígéretekben sosem hiszünk. Ugyanúgy, mint egy pasi mondataiban. Mi, a férfiak esetében a tettekre adunk, kozmetikumoknál pedig annak hiszünk, amit az arcunkon észlelünk a használata után. Nemrégiben megismerkedtünk egy Neogence nevű márkával, amely Ázsiában elég nagy népszerűségnek örvend (az instán már láthattátok képen, neszeszerblog néven vagyunk fent). Na, ők többszörösen díjnyertesek és olyan díjakat hoztak el, amelyek nem megvásárolhatóak, ahogy azok itthon szoktak lenni. Tajvani alapítású a cég, magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagokat tartalmaznak a termékeik és egyedi hialuronsav tecnikával dolgoznak. Ezeket az infókat tudtuk meg a bevetés előtt. Elég jó kis szérumok, esszenciák vannak a kínálatukban, de mi most egy igen gyors megoldásra vágytunk. Arcmaszkra!!!
  • Mondjuk, mit használtunk. Egy ránctalanító biocellulóz maszkot, ami hatóanyagba van áztatva. Olyan innováció ez, ami a gyógyászatban már bevált és most már a szépségápolásba is beépítették. Igen hatékonyan regenerálódik ezáltal a bőr, mint a gyógyuló sebet, úgy fedi be a védőréteg (a 3D biocellulóz rost).  Mondjuk, milyen hatóanyagok vannak az általunk kipróbált luxus maszkban:
  • Hialuronsav (Hidratáló membránt képez a bőrön.)
  • HFS – Hyaluronic Filling SpheresTM (A hialuronsavas injekció fájdalommentes alternatívájaként mikroszkópikus hialuronos gömbök mélyen a bőrbe hatolva magukba szívják a nedvességet és feltöltik a ráncokat.)
  • MatrixylTM 3000 (Szabadalmaztatott polipeptid komplex, mely mélyen behatol a bőrbe, feszesíti a megereszkedett bőrt és simítja a ráncokat.)
  • Multi-peptidek (Peptid komplex, mely ösztönzi a bőr kollegén termelését, így hozzájárul a ráncok simításához, a bőr feszesítéséhez, és támogatja a bőr vedekező funkcióját.)
  • α-LUPALINE® (Hozzájárul a bőr DNS-ének védelméhez. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát, megújulásának képességét.)
  • APS – Anti-Pollution System (Természetes összetevőkből álló komplex, amely hatékonyan támogatja a bőr aktív és passzív védelmét a környezeti hatásokkal szemben.)
  • A lényeg. Kicsomagoltuk, kivettük a két réteg közül a maszkot. Jó kis nyálkás cucc, állapítottuk meg, nem fukarkodtak Ázsiában a hatóanyaggal. Feltettük. Randák lettünk, ahogy a maszknál lenni szokott.. Masszív nyálkás, de sűrű volt a dolog, vagyis a hatóanyag. Húsz perc helyett mi fél órára hagytuk fent, mert valami csoda folytán épp volt időnk. Utána egy régi ultrahangos készülékkel bevittük a maradékot is, nehogy kárba vesszen egy csepp is. Majd ennek a műveletnek a végén megláttuk az eredményt és örültünk. Ez iszonyat jó, de tényleg. Kigömbölyíti az arcot, feltölti feszességgel, egyszerűen olyan lett, mintha aludtunk volna tíz órát egy huzamban (kb három éve volt egyszer egy ilyen nagy alvásunk, szép emlékeket őrzünk róla...D). Sokkal, de sokkal jobb maszk, mint amikhez eddig volt szerencsénk. Frissességgel tölti fel a vonásokat és a fáradtság jelei tényleg enyhülnek. Egész egyszerűen nagyon rugalmas bőrt eredményezett és szép bőrfelszínt. Nem szinte látható volt, hanem látható és kész. 
  • Ha valami fontos alkalomra mész, akkor előtte biztosan tudjuk ajánlani, akár úgy is, hogy a maradékot kézzel masszírozod be. Mi az első használat után visszatettük a tasakba és beraktuk a hűtőbe, hogy még egyszer bevethessük. Másodikra sem csalódtunk. Nem olcsó maszk, de hatásában és hatóanyag erősségben igen jól teljesít. Hiába, nem véletlen, hogy ez a koreai-tajvani térség a legerősebb a kozmetikumok terén. Ajánljuk, ha nem csak érzetre szeretnél szépülni, hanem tényleg fontos, hogy magabiztosan indulj el valahová. Aztán csak jön a herceg is a bálba. Vagy egy másik...
  • Neogence hialuronsavas DNS ránctalanító 3D biocellulóz arcmaszk - 4 390 Ft (ITT rendelheted)

 

neogence_hyaluronic_acid_hydrating_bio_cellulose_mask.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr167732524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása