Nesze!szer

A királyi család legújabb és legcukibb képei by Testino

2015. július 10.

 

 

testino2.jpg

 

Láttatok már ennél kedvesebb és szebb képeket? Charlotte keresztelője apropóján készültek a fotók, nagy kedvencünk, Mario Testino készítette a palotában ezeket. Az ünnepségen egyébként a hagyományokhoz híven a kis hercegnő is ugyanazt a ruhát viselte, ami Viktória gyermekein volt a keresztelőjükön. (Természetesen csak a másolatát.) Erzsébet azért van rózsaszínben, mert leány született a családba. Pippa és és édesanyja pedig azért visel bézst, mert az olyan középosztálybeli és nem hivalkodó. 

A kis György piros nadrágos szettjével pedig Diana előtt tisztelgett anyuci, hisz Vilmos viselte ezt a "szerelést", amikor meglátogatta újszülött öccsét anno a kórházban. Kate Middleton nemcsak szép, hanem tudatos anyuka is. A fotók pedig csodásak! Le a kalappal a família előtt (vagy le a koronával?)

 

testino1.jpg

 

testino3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr947614528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása