Nesze!szer

Olasz vintage, no meg nyár fura illatok nélkül

2015. június 30.

 

bocassile.jpg

 

 

 

Csodálatunk tárgya minden olyan kozmetikum, szépségipari termék, amely komoly tradíciókra tekinthet vissza. Nem is olyan régen kaptunk egy kis ízelítőt egy itthon induló termékcsaládról. Borotalco. Ez a neve. Nem sokat mondott nekünk őszintén szólva. Ezért ugye kutakodni kezdtünk a neten és elámultunk. A márka története 1878-ban kezdődött, hisz Firenzében egy patikus ekkor fedezi fel a Boro-talkum formulát, amely tulajdonképpen egy testpor. Ma ezt már púdernek hívjuk itthon. Ezt bontottuk ki elsőként a dobozból. Úristen, hát csodálatos gyerekkori emlékeink kerültek elő első szaglásra. Imádat, imádat és imádat, hisz a múlt század eleje óta ez a cég ugyanúgy gyártja ezeket a készítményeket. Kis és nagy gyerekeknek is ajánljuk, meg felnőtteknek is persze.

 

bg-deo-original2.jpg

 

Azóta persze fejlesztett ez az olasz cég, de ezzel a Boro-talkum formulával látják el dezorodaikat is. Épp egy golyós verziót használunk ebből, de van fújós variáció is. Mindegyiknek fantasztikusan finom, púderes az illata és hát hatásos is, mindenféle alkohol nélkül. A DM-ekben kaphatóak, nézd meg a teljes választékot! 

Borotalco hintőpor 799 Ft

Borotalco deó 999 Ft



borotalco_1024x1024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr117584694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása