Nesze!szer

Masterclass Budapest, lesd el az esküvői smink titkát Dominique Roberts sminkmestertől!

2015. április 15.

 

hean_make_up_2.jpg

 

Sminkesek és smink rajongók figyelem!

Halljátok már a harangok zúgását? Mi bizony igen, mert közeledik az esküvői szezon. Három meghívót is kaptunk már. Mivel szerencsére több lagziban is voltunk már, pontosan tudjuk, hogy a menyasszonyi outfit legsarkalatosabb pontja nem is a ruha, hanem a smink. Láttunk már igen sok furaságot, a ruhától nagyon eltérő make upot és olyan sminket, ami egész egyszerűen korszerűtlen volt. De...és most jön, ami igazán fontos! Idén senkinek  nem kell aggódnia, mert a legkorszerűbb esküvői sminktrend már Magyarországon is itt van. Dominique Roberts, aki Európa egyik legjobb sminkese, egy különleges sminkbemutató keretein belül mutatja be a 2015-ös trendeket. Ami legkülönlegesebb lesz, hogy egy olyan technikát is prezentál, aminél korszerűbb egész egyszerűen nem létezik most. Ez az Orosz Aqua technika. (Sminkeseknek nagyon ajánljuk a bemutatón a részvételt,  ugyanis lépésről-lépésre leshetik el a fortélyokat.) Egy rendezvény keretein belül történik mindez és minden a professzionális és egyedülálló Hean Make Up termékekkel történik. Tehát ez egy olyan renzdezvény lesz, ami az aki kimarad, az lemarad kategória lesz. Erről egy sminkesnek tudnia kell és kész - szerintünk.

Ám a Continental Hotel Budapest csodás épületében április 25-én várják azokat is, akik saját maguk részére szeretnék elsajátítani a menyasszonyi smink fontos lépéseit. A különleges vonalvezetéseket, szín- és formavilágot is megcsodálhatják és azt a különleges technikát is, amely az anyagok egymásra épülésére épít. Hihetetlenül izgalmas technikákat leshetnek el.. Olyan szakmai prezentáció lesz élőben, amit kár kihagyni. Gyakorlatilag a 3D arcformázás alapjait sajátíthatja el a közönség. 

 

domi2_1.jpg

 

És milyen lesz egy hölgy, akinek Dominique Roberts ezzel az egyedülálló technikával készíti el az esküvői sminkjét? Gyönyörű és egyedülállóan különleges. A sminkesek pedig egy igazán speciális ajánlattal kápráztathatják el majd házasulandó vendégeiket.

 

domi3_1.jpg

 

A legfontosabb tudnivalók erről az egyedülálló rendezvényről:

Masterclass Budapest Esküvői sminkbemutató Dominique Roberts sminkmesterrel

Április 25, 10 és 16 óra között, Budapest Continental Hotel, 

A bemutató időtartama alatt a HEAN termékpalettája kipróbálható és megvásárolható

Jegyár: 30.000 Ft +Áfa, melyből 20.000 Ft + ÁFA levásárolható
A jegyárból 10.000 Ft + ÁFA regisztrációs díj, mely előre fizetendő!

A jegyek korlátozott számban kaphatóak, információ: pal.andras@hean.hu, facebook event ITT

 

hean_make_up_eskuvoi.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr27368168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása