Nesze!szer

A szájfény is új generációs, tuti, mi?!

2015. március 17.

 

 

ro_korom.jpg

 

Van hat órád? Nem, nem karóra... azért indítjuk ezt a postot ezzel a végtelen furcsa kérdéssel, mert most ismerkedünk az új Rimmel szájfénnyel, ami hat órán át tart, új generációsnak mondják. Nem a felvitele tart hat órán át, hanem a tartóssága.

Most a csapból is Rita Ora körmei folynak (bocsi!), de bennünket jobban megihlettek ezek a szájfények, amelyeknek szintén ő az arca, arcuk.

Argánolaj van bennük és egy cseppnyi E-vitamin, így nemcsak eltakar, hanem ápol is... Nagyon ragyogó, már a hatása, 3-dimenziósnak mondják, de szerintünk csak simán jó és kész. Olyan nedves a jellege... Elég menők az árnyalatok is, nem bánod meg, ha erre a tavaszra ezt a márkát választod. Az, meg hogy kedveled-e Rita Orát, tök mellékes... mert a szájfény jó. Na puszi!

Rimmel Oh My Gloss - 1 399 Ft

 

ro_ohmygloss.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr677277861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása