Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Reggeli Nesze

2015. január 26.

 

nighttime-makeup-beauty6_1.jpg

 

1. A körülmények és a környezetünk nagymértékben befolyásolják az életünket, viszont önmagunkért csakis mi vagyunk a felelősek.

2. Évekbe telik, míg felépítjük a bizalmunkat valaki iránt, aztán elegendő pár másodperc, és mindez összeomlik… Nem kell megváltoztatnunk a barátainkat, ha megértjük, hogy a barátaink változnak.

3. A türelem sok gyakorlást igényel… Vannak emberek, akik szeretnek minket, de egyszerűen nem tudják kimutatni.

4. Nem mindig elegendő az, hogy valaki megbocsásson neked. Az esetek többségében neked kell megbocsájtanod saját magadnak.

5. Sosem szabad azt mondani egy gyereknek, hogy álmai valótlanok. Tragédia lenne számára, ha ezt megtudná.

6. „alán az az Isten szándéka, hogy valamennyi nem hozzánk illő személyt az utunkba állítson, még mielőtt találkoznánk az igazival. Hogy akkor, amikor végre rábukkanunk a hozzánk illőre, legyünk hálásak ezért az ajándékért.

7. Nem számít, hogy a szíved hány darabkára tört, a világ sosem fog megállni, hogy összeragassza.

8. Lehetséges, hogy arról a személyről, akiről azt gondolod, megbánt téged és a sárba tipor, végül kiderül, ő az egyike azon keveseknek, aki segít újra lábra állni.

9. Úrrá kell lenned a tetteiden, egyébként azok lesznek úrrá rajtad.

10. Vannak pillanatok az életben, amikor annyira hiányzik neked valaki, hogy azt kívánod, bárcsak kilépne az álmaidból, és igazán átölelhetnéd.

11. Nem számít, mennyire jó egy ember, alkalmanként mégis fájdalmat okozhat, emiatt pedig nekünk kötelességünk megbocsájtani.

12. Amikor a boldogság ajtaja bezárul, egy másik nyílik meg előttünk. De gyakran megesik, hogy oly sokáig bámuljuk a csukott ajtót, hogy észre sem vesszük, mi kínálkozik számunkra.

13. Egy perc is elég, hogy megbántsunk valakit, egy óra, hogy megkedveljük, egy nap, hogy megszeressük. De egy élet sem elég ahhoz, hogy elfeledjük.

14. Ne menj a látszat után, mert az csalóka lehet. A jólét után se menj, mert az is mulandó. Inkább keress egy olyan személyt, aki mosolyt csal az arcodra, mert egyetlen mosoly képes szebbé tenni a napod, és beragyogtatni a szíved.

15. Álmodd azt, amit szeretnél, menj el bárhová, ahová el szeretnél látogatni, mert csak egy életed van… és egy esélyed arra, hogy megtedd azt, amit szeretnél.

16. A legboldogabb embereknek nem feltétlenül van mindenből a legjobbjuk. Csupán mindenből a legjobbat ragadják meg, ami az útjukba áll.

17. A legjobb jövő alapja a megbocsájtott múlt.

18. Mindaddig nem lehetsz boldog az életben, míg el nem engeded a múlt sérelmeit és fájdalmait.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr917111243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása