Nesze!szer

Útmutató 2015-re: Csillagleső

2014. november 28.

 

Csillagleső.jpg

 

 

Szeretnél egy igazi lelki mankót a mindennapjaidhoz? Mi ajánlunk egyet. Olyat, ami az előző éveinkhez már nagy segítség volt. Kiss Balázs Kunó asztrológus, de nem a régi fajta, és akkor az Ikrekkel most az fog történni hogy típusú, hanem inkább asztrozófiával vegyítve látja és érzékeli az égbolt sugallatait. Többször idéztünk már tőle, mert nekünk mindig sokat adtak az írásai. Azért kedveljük őt, mert nem prédikál arról, hogy hogyan kellene élni, hanem éli és megéli az életét. Nem füvet rág és a sarokban ülve mantrázik és várja a minden jó lesz eljövetelét, nem órákig meditálva mereng a semmibe, hanem úgy mesél az előadásain, hogy a saját mindennapjait is beleszövi. Na jó, nem fogunk tovább csacsogni, mert aki olvassa a Csillagmagon az írásait, tudja, miről beszélünk. 

Lényeg: megjelent a 2015-ös Csillagleső. Minden egyes napnak külön oldal van szentelve megint, tehát bőven érezheted, átérezheted, milyen erők hathatnak rád aznap, miben lehetsz erősebb, mi az, amivel esetleg vigyáznod kell. Elkap-e a karma karma, miért jó, ha azon a napon nem nézel tévét és hogyan vedd észre a racionális tudásod finomodását például, vagy vállald fel tudásodat! Ha ajándékba vennéd a könyved, olyannak add, akit nagyon szeretsz és aki nyitott a saját lelkére. Aki tényleg fejlődni szeretne és élni, megélni. Keresd a könyvesboltokban, jó útitársad lesz a következő esztendőre. Éljen 2015, mi már most biztosak vagyunk benne, hogy jó kis év lesz ez!

Kiss Balázs Kunó: Csillagleső kétezer-tizenöt - 3 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr596937387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása