Nesze!szer

Sír a baba hajmosáskor? Itt a tutiság!

2014. november 10.

 

 

bio-baba-furdetohab.jpg

 

Mint tudjátok, alanyunk csecsemőkora ellenére már számos szépségápolási terméket tesztelt. A babakozmetikumok vonalán igazán a bio dolgokat kedveli. Mivel 8 hónapos, már a hajmosás is porondon van  nála rendesen, főleg, hogy annyit rugózik, hogy kész izzadtság estére a fejecskéje. Eddig nagyrészt szappanokat használt fürdéskor és azzal is tisztult meg a haja. És persze lett pityergés, ha belement a szemébe a cucc. Viszont most franciára váltott és egy habbal kísérletezik, ami fürcsihez és hajmosáshoz is ajánlott. Az illata fenomenális, mi narancsvirágot (bio narancsvíz van benn) és mandulát érzünk ki leginkább belőle, állítólag búzaprotein is van benne, hát oké. Fura elsőre, hogy hab a dolog, de teljesen jól lehet dolgozni vele, nem csúszik, mint például a szörnyű gyógyszertári fürdetőkrém. Könnyen kinyomható, nincs bajlódás. És ugye szappanmentes, tehát nem csípi a szemét, ami nem egy utolsó "szempont". 

Csecsemő beauty bloggerünk a termék kupakját is kedveli, azzal fürdetés közben jól eljátszik. Azt kell mondjuk, elégedett ezzel a francia bio márkával, további estéken is javasolja a használatát, mert a bőre is lágy és puha lesz tőle.

Cattier Bio Baba Fürdetőhab és sampon 150 ml - 2 150 Ft (ITT rendelheted)

 

 

Rozi cattier.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr746883513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása