Nesze!szer

Insta love – Boldogan amíg, meg nem..

2014. október 27.

 

 

insta love.jpg

 

Manapság már azt a kort éljük, amikor a reggeli tükörképünktől kezdve, egészen az elfogyasztott kávénkon/ reggelinken át mindent dokumentálunk. Egy-egy jól beállított fotó otthonról való indulás közben a tükör előtt, a liftben, bevásárlás közben, kocsiban szájcsücsörítés menő napszemcsiben, nyaraláson a tenger mellett és így tovább. Önarcképek, azaz selfie-k százai készülnek el így, hiszen úgy hisszük mindenképpen fontos megosztanunk életünk minden mozzanatát, mert az bizony fontos ami velünk történik. A mesterien beállított fotók pedig már mennek is fel a közönségi oldalakra, úgy mint Facebook, Instagram és társai..

A következő történet is az Instagramnak köszönhetően nyerte el happy endjét. Na, de nem egy selfie miatt. Minden sztorinak kell egy kis löket, kell bele csavar, hiszen a váratlan miatt unalmas és kiszámítható lenne. Jelen esetben ez egy képmegosztó oldal. 2012 júniusában regisztrált az Instára Denis LaFargue, akinek rögvest meg is akadt a szeme egy természetfotón, amit egy bizonyos Elizabeth Wisdom töltött fel, méghozzá egy oregoni kráterben található tóról. Amit nem mellesleg ő maga lőtt, hiszen fotós.

A gyönyörű fénykép alatt természetesen Denis is hagyott egy kommentet: „Hiányzik ez”..- utalva ezzel arra, hogy előző nyáron már járt itt. Elizabeth válasza pedig a következő volt: „Komolyan a legszebb hely a világon, ahol valaha is jártam..” Feltehetően azonnal megfogta valami a lányban Denist, mivel így felelt :” Menjünk, költözzünk ki a szigetre”..Amivel azonnal a lényegre tapintott, hiszen Elizabeth pont ezen a helyen szeretett volna élni a jövőben. A mesébe illő történet tovább folytatódott, egymás követői lettek az oldalon, és rádöbbentek, hogy olthatatlan szenvedélyt éreznek.. na még nem egymás iránt, hanem a művészies képek és a kirándulás, túrák iránt. Számos komment után Denis végre elkérte Elizabeth telefonszámát, akivel hónapokig tartotta így a kapcsolatot, míg végül sor került az első találkára 2012. október 19-én New Orleansban. Egy évig randiztak a köztük lévő távolság ellenére, igyekeztek minden fontos momentumot a másik számára Instagramon rögzíteni. Igazából szerelem, ami jól látható a képeken.. A romantikus tündérmese még bőven nem ért véget, hiszen Denis megkérte Elizabeth kezét egy a nagyijához tett texasi kirándulás alkalmával, méghozzá egy csűrben. Cseppet sem szokatlan, hogy ezek után egyből landolt az eljegyzési gyűrűs fotó az Instára, ugye? A házasságkötés után pedig Elizabeth is megváltoztatta Instagram felhasználó nevét @ElizabethWisdom-ról @ElizabethLafargue- ra. Nagyon édes, ugye?

A kapcsolat sikerességéhez azért nagyban hozzájárul, hogy mind a ketten keresztény beállítottságúak, Denis pedig nagyon lájkolta Elizabeth Instára feltöltött bibliai tetoválását is. Legyen ez egy példa arra, hogy mindenkinek van másik fele a világban, úgyhogy vigyázz mit postolsz ezek után, még a végén örökre megváltoztatja majd az életed.. Nem ez volt az első példa, hogy valakivel ez történt, ugye? Hogy is volt az a sztori Hamupipőkével és a cipővel?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr786836237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása