Nesze!szer

Frissesség az AVON-tól

2014. május 14.

 

 

 

 

 

Kora nyári frissességet és isteni illatokat csempésznek a szürke hétköznapokba az AVON újdonságai. A márka igyekszik olyan illatokkal és termékekkel kedveskedni a rajongóknak, akik nyári hőségben is szeretnének ellenállhatatlanok és a feledhetetlennek lenni. Íme néhány az újdonságok közül, amellyel garantáltan frissebben és magabiztosabban fogod magad érezni a nyári kánikulában.

1.,Ezért is alkották meg a Summer White Sunrise kölnit. Ez az illat  felidézi a meleg, nyári reggeleket élénk, mégis kifinomult illatával, amely felébreszti érzékeidet a pirkadó nap első sugaraival. Virágos- ciprusos illatkategória (Mandarin, Orchidea, Pacsuli).

2.,Élvezd a szerelmeddel kettesben töltött romantikus pillanatokat, és hagyd, hogy körülöleljen a virágokból, ámbrából és baracknektárból álló, különleges illatcsokor gazdag aromája! A Today Tomorrow Always TOGETHER limitált kiadású parfümhöz Olivia Wilde, a Dr. House sorozatból ismert gyönyörű színésznő és aktivista adta a nevét.

3., Természetesen a férfiakról sem feledkezik megaz AVON! Az Elite Gentleman  Untailored kölni kifejezetten férfias illat. Elképesztő frissesség, mely ellenállhatatlanná teszi a férfit.A kölni a páfrányos-fás-friss illatkategóriába tartozik.

4.,Az Avon On Duty Izzadásgátló golyós dezodorok és deo spray-k (Light Bloom, Tropical Burst, Invisible Protection, Men Active) diszkrét illatukkal, fehér foltok elleni védelemmel és egyedi Dry Pore technológiával akár 48 órás védelmet is nyújthatnak mivel aktív részecskéi a bőrön eloszlatva védőréteget képeznek az izzadtsággal és a kellemetlen szagokkal szemben.

5., Az Avon Naturals Kakaó és lótuszvirág kondicionáló kézkrém segít táplálni, nyugtatni és védeni a bőrt. Kakaóbabból nyert kivonata nyugtatja és hidratálja, a lótuszvirág-kivonat pedig kellemesen nyugtató hatással van a hámrétegedre.

Nesze!Eszti

1.,Summer White Sunrise kölni:2649 Ft

2.,Today Tomorrow Always TOGETHER limitált kiadású parfüm:4899 Ft

3., Az Elite Gentleman Untailored kölni :3799 Ft

4., On Duty golyós dezodor: 619 Ft 

     On Duty deo spray: 799 Ft

5., Naturals Kakaó és lótuszvirág kondicionáló kézkrém:599 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr196152906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása