Nesze!szer

Teafás BB! Hurrá!

2014. április 29.

 

 

teafás BB - 3.jpg

 

A teafa már régi mániánk. Szappan formátumban használtuk eddig leginkább. A teafaolaj ugyanis antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. És most képzeljétek, május 9-én jön egy BB is ezzel az olajjal. Rögtön tesztelni is kezdtük. Szimpatikus volt, hogy a 40 ml anyagot nem óriás tégelybe rakták be, hanem jól nyomható, kis tubusba. Három árnyalat létezik, közepes, világos, sötét.

 Nagyon jó, egyenletes, nem is túl folyós, de nem is túl masszív az állaga. Könnyen felvihető és nem ad rossz fedést. Nekünk eléggé mattította az arcunkat, aminek örültünk. Ecsettel dolgoztuk el. Illatra nem kellemetlen, de nem is szeretsz bele. A hatásába viszont igen, mert akinek pirosodásra hajlamos a bőre, annak szuper segítség lesz. Tehát zsíros és úgynevezett problémás kategóriára külön ajánljuk! Ja, és nem mászott le délutánra az arcunkról, praktikusnak éreztük a viselését. Május 9-étől találod meg a polcokon.

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream - 3 690 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr956098228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása