Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. február 09.

bocsika.jpg

Helló, Halak!

Meggyőződésem, hogy aki nem hisz a horoszkópban, annak egyszerűen csak rosszul magyarázták el, miről is szól ez az egész. Mert túl a napilapok horoszkóp rovatán: sokkal összetettebb ez az ügy, minthogy megkérdezhessük valakitől: “Milyen jegyben születtél?”, és már át is lássunk rajta. Sokan nem tudják például, hogy akármelyik állatövi jegy szülöttei vagyunk, az aktuális hónap energiája komoly hatással van ránk. Olyannyira, hogy most – a Halak havában – mindannyian sokkal érzékenyebbek, érzelmesebbek vagyunk, könnyen rákapunk a depizésre, meghatódunk, és hajlamosak vagyunk materiális javakban, vagy instant boldogságforrásokban keresni a megnyugvást. Így tehát egy megbízható horoszkóp-előrejelzés leginkább azért praktikus, mert megismerve az adott időszakot kicsit “előre készülhetünk” az esetleges megpróbáltatásokra, nehézségekre.

A Kabbala Központ asztrológusa, Yael Yardeni horoszkóp-blogját mi, a Kabbala Központ Magyarország önkéntesei fordítjuk magyarra, és osztjuk bejegyzéseit a közösségi oldalakon. Yael jellemzése szerint a Halak a legellentmondásosabb személyiségek közé tartoznak. “Egyik oldalról, ők a legédesebb, legaranyosabb, legihletettebb, legtámogatóbb, legszeretőbb emberek, akikkel valaha találkoztunk. Míg a másik oldalról, pedig ők a totális "áldozat.com". A Halakra jellemző a bizonytalan és ámodozó tekintet. Azokból a szép, nagy kerek szemeikből csak úgy sugárzik az együttérzés, amivel néha elolvasztanak, viszont néha meg az őrületbe kergetnek bennünket. Egy Halak embert rávenni arra, hogy haladjon előre, az körülbelül olyan nehéz, mint egy óceánt a bolygónk másik oldalára áttolni.“

További tipikus jellemvonás, hogy a Halak bámulatos IQ-val rendelkeznek - ahogy Einstein is, ám ezzel együtt saját bevallása szerint a zoknijait nem tudta egyedül összepárosítani. A jegy szülöttei számára ez a földi világ egy kicsit idegen, sokkal jobban érzik magukat az ő kis privát galaxisukban. Az asztrológus szerint az egyik legnagyobb kihívás egy Halak számára, hogy elkötelezze magát bármi iránt. “Részben azért van ez így, mert még a saját kötelezettségeikről is megfeledkeznek. Megesik, hogy néha ráismerünk bennük "Jekyll és Hyde" érdekes kettős játékára. A Halak jegy szimbóluma, a két ellentétes irányba úszó hal, mely metafórikusan az emberi természet egyben jó és rossz oldalaira utal. Sok Halak ember szenved valami titkos függőségtől, vagy a sötét oldalhoz való vonzalomtól.” – írja Yael asztrológiai előrejelzésében. Egy egészen extrém példa: egy kabbala hallgató halak jegyű nagyapjának temetésén megjelent 50 olyan ember, akiket a család most látott először.. Ez az ismeretlen kis csoport erősen úgy festett, mintha a maffia küldte volna őket. Ekkor derült ki a család számára: a nagypapának volt egy "másik élete" is.

Amire érdemes felkészülnünk ebben a hónapban (minden megható pillanat és érzelgős filmen való elpityeredés mellett): hogy a pénz kissé gyorsan folyik ki a zsebünkből, kezeink közül. A Halak jegyűek gyakran komoly fenntartással viseltetnek  a pénzzel szemben, úgy érzik, hogy a pénz az "koszos”. Nem szeretnek vele foglalkozni, ezért aztán megfogni sem tudják azt. Ahhoz, hogy ne ragadjon magával a Halak-cunami, Yael három dologra figyelmeztet. Egy: ha konfrontációval kerülünk szembe, örüljünk ennek, és ahelyett, hogy a kijáratot keresve próbálnánk szélsebesen elmenekülni - egyszerűen osszuk meg az érzéseinket. Kettő: utasítsuk vissza az ítélkezési kényszerünket: ha kegyelmesebbek vagyunk, akkor hozzátehetjük azt, hogy ".. Várjunk csak, lehet, hogy neki is nehéz az élete.” És három: az életünkben sok olyan terület van, ahol elérzéketlened(t)ünk, mert túl bonyolult valami, vagy mert nagy a fájdalmunk. Nem élhetünk zsibbasztókon! A fájdalommal és az örömmel azért van dolgunk, mert elősegítenek bennünket a fejlődésünkben. Ez visz előre mindannyiunkat.  

Fényes Halak havát!

www.facebook.com/kabbalakozpontmagyarorszag

whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr565806688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása