Nesze!szer

Britney Spears 15 éve debütált!

2014. január 12.

o-BRITNEY-SPEARS-570.jpg

Van mára egy fura adatunk, amitől tuti, hogy kissé éltesnek fogod érezni magad (bocsi!). Immáron pontosan 15 esztendeje, hogy Britney Spears debütáláló albuma és klipje a Baby One More Time megjelent. Ez azért durva, nem?! 1999. január 12-én volt ezen poptörténeti esemény ugyanis. Utána "csak" egy jó 30 millió fogyott belőle... A szűz iskolás lány imidzse nagyon bejött a közönségnek. Igaz, azóta következtek botrányos dolgok, pályája nem volt egyenesnek mondható, de Britney még mindig tartja magát. Volt kicsit Justinnal, és kopaszon is, született két gyermeke, elvált, autót tört, zsűrizett és parfümjei is megjelentek, amelyből most új verziók jönnek ki. 

Britney-Spears-Fantasy-The-Naughty-Remix-Fantasy-The-Nice-Remix-1 (1).jpg

Na jó, megmutatjuk újra azt a bizonyos klipet, hisz nem olyan rossz dolog nosztalgiázni, még akkor sem, ha utána előrébb tesszük a pipere polcán az öregedésgátló készítményeket...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr395754772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása