Nesze!szer

Selfie - így ne csináld!

2014. január 05.

selfie9.jpg

Manapság telis tele vannak a közösségi portálok a selfiekkel, azaz az önfényképekkel. Alig van olyan ember aki még ne készített volna magáról fotót egy nyaraláson, barátokkal, új ruha miatt, esetleg csak a vicc kedvéért. Vagy mert mindenkinek van már csücsörítőse a facebookon...D Ugye ismerős?

 

selfie6.jpg

 

selfie3.jpg

 

Sokszor láthattunk már jól beállítottat, vicceset, szépet, előnyöset, de bizony a világhálón vannak példák a kimondottan veszélyes selfiekre is, amelyek elkészítéséhez nyaktörő mutatványok kellenek, de hát egy mosolyért és a lájkokért mindent. Szerintük... Szóval most bemutatjuk nektek a net legrosszabb, legveszélyesebb vagy épp legmegdöbbentőbb önfényképeit, amelyeket nem ajánlunk otthoni kipróbálásra! Bár, kíváncsiak lennénk hány szétesett telefon, meghúzott nyak, zúzódás, törött tárgy, ajtó, ablak, ágy látta kárát a tökéletes selfie elkészítésének...

Nesze!Eszti

(forrás: dailymail)

 

 



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr935733755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása