Nesze!szer

Juhtejes szappan az új barink!

2013. december 03.

juhtejes.jpg

Nem volt ismeretünk erről a témáról eddig ez a nagy igazság. Aztán kaptunk valakitől egy juhtejből készült szappant és használatba helyeztük. Olyannyira selymes és sűrűn krémes volt az állaga, hogy utána is néztünk, miért van ez így. Aztán rájöttünk a kutakodás után, hogy ennek magasabb a vajzsír-, fehérje-, vitamin-, ásványianyag-, foszfor-, kálium- és magnézium tartalma, mint a többi társáé. Ráadásul tejsavat is tartalmaz, ami egészségesen hidratál és puhít, ezt észre is vettük. Sőt, még fiatalító és antibakteriális hatása is van, ez volt még a fellelt szakirodalomban. Nem volt ekcémánk, vagy bőrgyulladásunk, amit orvosolnia kellett volna, de egy biztos, igen megkedveltük ezt a mosakodószert. Mást nem is használunk mellé, illetve múltkor véletlenül a "rendes" szappankához nyúltunk mosakodáskor, hát, meg is bántuk, vakarózás lett a vége.

Ez a juhtejes finomság, aminek az illata is igen finom, a hám felső rétegébe bocsájtja az apró lanolin cseppeket ebből a szappanból. Szerencsére, ez is természetes illóolajokkal van ellátva, így ott sem kerül be mesterséges anyag a bőrbe. Olíva is van benne, ami tudjuk, mennyire jótékony. Szóval, nekünk igen bejött a juhtejes dolog, nem tudtuk, hogy ez ennyire jó. Nem vakarózunk utána, nem kell annyi testápoló (van, aki el is hagyhatja) és sokkal hidratáltabb a bőrünk. Illetve, szappanban még soha nem használtunk ennyire selymes valamit. Próbáld ki te is, ha száraz a bőröd és egy igazán nőies illatú, mesterséges dolgoktól mentes tisztálkodóra vágysz! Beee...

eManufaktúra Fehér Olíva Szappan 100 gr - 890 Ft (ITT rendelheted.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr615671438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása