Nesze!szer

Körmök a nagyvilágban: Emmy

2013. szeptember 30.

bevállalós körmök1.jpeg



Az idei Emmy eseményeinek képeit átbogarászva főképp natúr, visszafogott körmöket találtam. De nem volt eredménytelen a keresés, két izgalmas variációt leltem. Zooey Deschanel egy fekete fehér ,egyszerű mintát választott, de az eseményen ez is kitűnő volt.
Sarah Hyland volt a másik bevállalós sztár. A fülbevalója a ruhájával volt azonos színű, a körme pedig a rúzsával. Tökéletesre sikerült a kombináció, teljes az összhang. A köröm festése nem újdonság, néhány éve már megjelent a "holdacska" más színre festése, az övé a V forma miatt lehet érdekes. Hazánkban ez a festési mód nem igazán terjedt el, de mivel mi már megmutattuk a napokban itt, a blogon, hogy ez a 2014-es trend, így előbb-utóbb biztos, hogy tőlem is kérni fogják a bátrabb vendégek. 

(Brigi szalonjáról bővebben ITT.)

 

bevállalós körmök2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr475539497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása