Nesze!szer

Szépülj Jennifer Aniston kedvencével!

2013. szeptember 12.

jennifer-aniston-photo-9.jpg

A doboz, ha felnyitod így köszönt: Hello Sexy! Na, mi ennek megörültünk, mert igen kedves tőle. Hiába, hát amerikai, tehát tudja az udvariasságot. Szóval, akkor mondjuk is, mi ez a rendesen köszönő dolog.

hello sexy.jpg

Lehet, hogy hallottatok már róla, de igen sok sztár rajong egy Glamglow. Ez egy csodamaszk család, Jennifer Aniston, Natalie Portman és hát vicces: Tommy Lee is rajong érte. 10 perc alatt olyat tesz, hogy hű... jó hű... nagyon jó hű. Ez a második maszk, ami bejött hozzánk, mi most ezt teszteltük. Mivel az utóbbi napokban egy jó órával előbb kell kelnünk, nem mondjuk, hogy a vonásaink görög táncot járnak örömükben. Jól is jött ez a kis ámerikai csoda. Amit észleltünk. A mitesszerek eltűntek és sokkal, de sokkal jobb színe lett az arcunknak, illetve az egész bőrnek. Ennyit elöljáróban. Hat féle savat tartalmazó formulával dolgozik, ez állítja vissza a normális pH értéket. A glycol-, szalicil-, pirosszőlő és azelainsavak a bőrszerkezetet javítják és tisztítanak. Az iszap alapú formula pedig felszívja a felesleges fagyút. De van még benne eukaliptusz levél, édesgyökér, borsmenta (ezt egyébként is kedveljük!), kamilla (nem a Károly neje!), uborka, körömvirág, fekete nadálytő, aloe vera és borostyán is. És akkor most mondjuk el, hogy ez a termék nem olcsó. De akár akkor is teszi már a csodát, ha csak a nózidra kened fel. Vagy, amit mi mostanában bevetettünk, reggel, a szem alá. Az a jó ebben a Glamglow-ban, hogy nem egy patikás dolog, tehát nincs kidekázva, hogy pontosan mennyit időt kell hagyni fent. Ha akarod, öt percre veted be, de egy hétvégi, vagy bevetés előtti húsz perc még jobban adja a csodát. Ám már maga a csomagolás is nagyon, de nagyon fenszi. A hatása pedig fenomenális, itthoni szerből nekünk még nem tisztított semmire ilyen jól. Szerintünk, ha teheted, ne sajnáld rá a pénzt. 

Glamglow SuperMud Clearing Treatment 30 ml - 14 990 Ft (Douglas) 

GG_30ml_SUPERMUD_VERYGORG_JAR.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr875506329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása