Nesze!szer

Monte-carlói öröm: Ónodi Eszter is nyert

2013. június 14.

onodi-eszter-aglaja-szineszno-arany.jpg

Hallottál már az az Aglaja című filmről? Ha nem, akkor ezután sokat fogsz még, remélhetőleg. Ezt ugyanis Deák Krisztinának az RTL Klubbal közös alkotása, egy anya és lánya érdekes kapcsolatáról szól. És most összesen öt díjat is kapott!

A Monte-carlói Televíziós Fesztiválon ez a film is indult, alkotója, Deák Krisztina a monacói Vöröskereszt díját vehette át néhány órája: (Krisztina korábbam már a Jadviga párnájáért is nyert nimfát és most a legjobb rendezés és legjobb film is ez lett). Ónodi Esztert is jelölték és hurrá, tegnap a legjobb színésznő Aranynimfa-díját is elhozta. Gratulálunk Eszternek, és aki nem látta, mindenképp nézze meg valahogy. Döbbenetesen jó alakításokat láthat a néző (Bálint András, Kamarás Iván, Esztergályos Cecília például...), és egy nagyon nehéz gyerekkort, amely egy román cirkuszi családban kezdődik. De többet nem mesélünk, mert tényleg érdemes. Arra azért készüljetek, hogy nem az a könnyű limcsi...

És persze, azt sem hallgathatjuk el, hogy végre az On The Spot munkája is beérett. Ők a legjobb dokumentumfilm díját kapták meg Monte-Carlóban. Reméljük, az ő riportfilmjeiket szoktátok nézni a televízióban, mert ez bizonyítja, még lehet értékes alkotásokat találni a dobozban. (Igaz, nagyítóval.) Még több ilyen kéne. Ja, Vitray-tanítvány Eszter és András.  Nekik is gratulálunk!

on the spot_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955360890

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.17. 14:26:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikka 2013.06.15. 21:13:20

ó, köszi
és persze gratula

Madárjós blog 2013.06.17. 15:35:52

Csak gratulálni tudok Ónodi Eszternek az Aranynimfa-díjért! Ónodi Eszter színészi játéka, leheletfinom érzékisége mindig valamilyen vizuális élményt jelent számomra.

németh györgy 2013.06.17. 15:37:23

Csak gratulálni tudok Ónodi Eszternek az Aranynimfa-díjért! Ónodi Eszter színészi játéka, leheletfinom érzékisége mindig valamilyen vizuális élményt jelent számomra.
süti beállítások módosítása