Nesze!szer

Prada Candy új változatban!

2013. március 24.

Prada candy üveg.jpg

Az nem vitás, hogy ez az illat nálunk egy mindent visz kategóriát érdemelt ki, amikor megjelent. Eladási adatokat hallva, ti is igen kedveltétek. Persze, akinek nem kedvence az édes, ne nyúljon hozzá, az biztos. Most megjelent egy Prada Candy, kicsit áthangszerelve. Ez egy lágyabb, könnyebb változat, de ugyanakkor nem veszítette el a jellegzetes karamellességét, melyért hálásak vagyunk. L'Eau. Elegáns maradt, de ugyanakkor sokkal játékosabb. A Prada Candy L’Eau friss és üde jellege a pikáns és az édesen mámorító jegyek egyvelegében rejlik. Magas minőségű összetevők alkotják ezt a modern és kifinomult illatot, melyet Daniela Andrier alkotott Miuccia Prada kreatív igazgató irányítása alatt. A fehér pézsma, a benzoin és a karamell hármasát a citrus és a keleties virágos jegyek hangsúlyozzák, egy vibráló együttest hozva így létre. Az üveg meg aaaaannyira!

A L'Eau első szippantásra is nagyon izgalmas. Virágos, de ugyanakkor ott az édes karamell, amely fémjele ennek a famíliának. Nagy kedvencünk benne a borsókavirág, nekünk ez olyan gyerekkor feeling. De a citrusos jegyeket is szeretjük, a lenti képeket láthatod, kik laknak a stílusos üvegcsében. Egész egyszerűen imádnivaló az egész. Olyan kicsit franciás, meglehetősen divatos, de nem az a görcsös, jajjj, jól kell kinéznem, ezért arcizmom sem rándulhat illat. Magyarán, ha a liftbe beszállva ezt érzed, nem ijedsz meg, hogy a főnököd járt ott előtted, hanem tudod, az egyik legstílusosabb és legviccesebb kolléganőd hozta fel a karamellás cappuccinóját a büféből és már mosolyogsz. Ha neked kicsit sok volt az első Candy, akkor receptre felírnánk az új variációt. Tavasszal már ott lesz a polcokon.  Újra ötöst kell adnunk a Prada ellenőrzőjébe! 

Prada Cancy L'Eau Eau de Toilette 30ml – 15 800 Ft
Eau de Toilette 50ml – 22 100 Ft
Eau de Toilette 80ml – 29 400 Ft

Fehér pézsma - Benzoin - Karamell.jpg

Borsókavirág.jpg

Szicíliai Mandarin- Citrom.jpg

Prada candy üvegek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr385165154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása