Nesze!szer

Lush Gorilla parfümök

2013. március 01.

lush parfümök totál.jpg

Igen érdekes elgondolásúak a Lush új illatai, mi még csak most ismerkedünk velünk. Inkább hangulatokat idéznek. Van, amelyik egy nyaralás emlékeit hozza, van, amelyiknél úgy érzed, ahogy átautózol valami hihetetlen szépséges hegyen és fújja a hajadat a szél. Leírjuk, melyik micsoda. Nekünk a The Sun jött be legjobban. Az annyira nyár, hogy nagyon.


The Voice of Reason

Mark és Simon (az alapító és a fia) rajong a zenéért és a művészetekért. Ezt a sötét, érzéki, meghitt illatot a beatnemzedék zaklatott, depressziós, soha nem nyugvó szenvedélye ihlette. Hullámokban száll fel a bőrödről. Olyan illat, amely ott marad utánad a párnán.

lush sun.jpg



The Sun

Ennek az illatnak az ötlete Mark agyában született meg, amikor a sztrádán autózva elképzelte, hogy a nap helyén egy óriási narancs ragyog. Ha téged is vonz minden, ami új a nap alatt, tegyél fel néhány cseppet a nyakadra és a csulódra ebből a káprázatos narancsos-mimózás parfümből.

The Bug

A The Bug egy sötét és paranoid világ illata. Csodálatos virágillat-kompozíció, mely kísértetiesen hideg, amikor az üvegből száll fel, ám a bőrödön megváltozik: borsos aromát ölt és végtelenül szerethetővé válik. (De azért próbáld ki, mert durván indít!)

Furze

Első szippantásra ez a parfüm olyan, akár egy édesség: tejszínbe kevert kókusz, egy kis narancsvirággal megbolondítva. A Furze cukros illatát a rekettye sárga virágainak híresen édes világa ihlette. Válaszd ezt, ha azt szeretnéd, hogy mindenki édesnek és szeretnivalónak tartson. (A többieket pedig dobd ki!)

Hellstone

Ezt a variációt egy hatalmas, magányos szikla ihlette, amelyet a néphit szerint maga az ördög hajított oda mostani helyére. A megnyugtató, fás alapillatot ínycsiklandó fűszerek teszik izgalmassá. Összetett, tüzes kompozíció, mely tele van lélekkel. Férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll, akár egy vagány farmer. Viseld mindennap!

Lavender Hill Mob

A londoni zavargások idején Lavender Hill lakosai élőláncot alkottak, hogy megvédjék otthonaikat. Szórd izzó faszénre ezt a szemcsés füstölőt, és élvezd a kerti levendula és a megnyugtató szantálfa illatát. Varázsold az otthonod biztonságot árasztó kuckóvá! Meg magadat is persze...

Jasmine Revolution

A lázadás légköre. Markot az a forradalmi hullám gondolkodtatta el, mely annyira erőteljes volt, hogy hatására Kínában betiltották a jázmin virágot. (Tényleg!) A nyárias, tiszta, életerős jázmin a krémes ylang ylanggal együtt ragyogó, napsütéses illatot alkot – a nyári esték levegőjét idézi meg.

Flowers Barrow

Aki szereti ezt a parfümöt, az nagyon szereti. Olyan vonzereje van, mint egy gyönyörű ruhának az előző századfordulón: játékosan felvillanó, sokat sejtető részletek és kifinomultság. Tökéletes választás az első randevúra; ami ugye bármikor megtörténhet...


Sikkim Girls

Csábító, fűszeres cucc. Az üvegből szimatolva éles és gazdag, amikor pedig felmelegszik a bőrödön, kibomlanak belőle a virágillatok, melyeket vanília és frangipani – nyugat-indiai jázmin – ölel körül. A Sikkim Girls jellegzetes illat, mely kicsit a névjegyeddé is válik; a barátaid megjegyzik, a kedvesed pedig rajongani fog érte(d).

Euphoria

Az Euphoria az illatok hatalmának diadala – csak beleszippantasz, és a komor felhők máris eltűntek a kék égről. A kölni ragyogó fejillatai gyorsan körbetáncolnak, a fás, nyugodt hangulatú, meleg árnyalatok pedig hosszan ott maradnak a bőrödön és a hajadon. És már sosem borul be...

Devil’s Nightcap

Morzsolt gyógyfüvek és friss növényi nedvek; kő és felásott föld. Mindez finoman elegyedik a Devil’s Nightcap nyers, földes, érzéki illatában. Ha ezt viseled, imádnivalónak és egy kicsit vadnak fogod érezni magad, mint aki épp most érkezett a szabadból. (Dobd le a láncaidat!)

Lord of Goathorn

Ezt a kimondottan tenger-hangulatú illatot egy kikötői munkás ihlette, akit mindenki csak úgy ismert: Lord of Goathorn. (Morcos, persze!) A kezdeti, izgalmas moszatillatot a füstös zöldcitrom és a bazsalikom árnyalatai váltják, melyek mintha a tengeri szellővel érkeznének. Aki megérzi, vágyódni kezd egy kiadós tengerparti séta után.

Lush Gorilla parfümök - 2 990 Ft-tól

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr575110565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása