Nesze!szer

A világ legjobb pezsgője: Armand De Brignac

2012. december 31.

armand_de-brignac.jpg

Szeretjük mi a Hungaria pezsgőt. Nagyon. De az év utolsó napjának magasságában megnéztük, mi is az igazán menő a menők körében. (Oké, te ejtheted burzsujoknak, sznoboknak - kinek a szájíze szerint.) A válasz egyértelmű. Az Armand De Brignac pezsgő. Többen is tehetnek róla. Persze, maga a család, akiké ez a különlegesség. Aztán Jay-Z, akinek 2006-os videójában szabad szemmel is jól láthatóan jelent meg a pöpec üveg. Aztán néhány év múlva a FINE Champagne Magazine egy ezer mintás vakteszten kihozta a világ legjobbjának ezt. (Hát, ennek a Cattier család is eléggé örült, akiké ez a pezsi ugye.) Azóta ezt tartják hivatalosan is a világ legjobb pezsgőjének a világban. Mostanában Rihanna az "arca", Usian Bolt is ezzel a márkával ünnepelte a győzelmeit Lodonban, de mutatunk egy kis filmet, ahol láthatod, honnan is indult ez az itóka. Nem, sajnos egy ezresnél többe kerül egy üveggel... sokkal többe. Inkább a minimálbér magasságában keresd a végösszeget. Vagy picit feljebb.

(Magyarországon a KNRDY étteremben juthatsz egyébként  hozzá, ma például ez lesz a szilveszteri menühöz.).

Bármivel is koccintasz ma este - legyen nagyon boldog éved! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr354988336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közlekedési bűnöző (törölt) 2012.12.31. 23:07:21

Sznob faszság és parasztvakítás.

Kb annyira, mint budapesti éttermekben a 12.000 Ft-os Gere, Bock, Weninger, Taschner vagy akármilyen más, mostanság menő bor, ami semmivel nem jobb (igaz nem is rosszabb), mint az öregapám otthon megtermelt bora.

KopaszMercis 2013.01.01. 06:01:50

@közlekedési bűnöző:
Te, attol mert az oregapad, meg lehet hogy a boranak a piaci erteke egy10es...

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.01.01. 09:02:21

@KopaszMercis: Akkor fizess érte 0,7 deciliterenként 12.000 Ft-ot! :-) Van belőle pár 100 liter, eladjuk ennyiért! :-)

KopaszMercis 2013.01.05. 01:21:25

@közlekedési bűnöző:
Szerintem nem pontosan erted a kapitalizmus lenyeget... Nem azt jelenti, hogy AKARKI kifizeti azt oregapad boraert ;)
süti beállítások módosítása