Nesze!szer

Szépséges ékszerek házhoz

2012. december 07.

andi3.jpg



A közeledik a karácsony közhellyel nem kezdünk, mert aki ezt még nem vette észre, valószínűleg nagyon máshol van, vagy parázik a világvégétől, mely egyébként érdeklődés hiányában elmarad.

andi2.jpg


Az ajándékozás fontosságáról és személyre szabásáról viszont igen, elmélkednénk kicsit. Nektek is egészen biztos feltűnhetett a különös vonzódásunk az egyedi, művészeti dolgokhoz. Az olyasmihez, amiben az ember lelke is benne van és nem úgy adsz, hogy lekapsz egy randa kötött pulcsit a polcról, aztán csak jó lesz valakinek. Soós Andrea iparművész most indította el webshopját, ezt szeretnénk kicsit megmutatni nektek. Mind-mind olyan ékszerek találhatóak nála, amelyek a pici műhelyében, gondosan megmunkálva készültek. Olyan darabokból, amelyeknek története van, de most új korra lettek álmodva. Redesign ékszereknek hívják őket, meséltünk már róla. Lehet, hogy egy színházi ezüst táska volt, vagy akár egy óra lehetett egykor az, ami most a te ujjadon gyűrűként tündököl,vagy azt adod ajándékba. Ez egészen biztosan nem fog szembejönni veled és az ajándékozott boldog lesz tőle, mert úgy érzi: rá gondoltál és nem letudtad a dolgot.Nekünk sok szerelmünk van, igazából a láncokra kattantunk most rá... A minap egy rendezvényen volt rajtunk egy Andi remekeiből és hát azt kell mondjuk, a fontos vállalat fontos vezetője olyannyira érdeklődött, hogy honnan a csoda, hogy az über  márkás ruhákban pompázó lányok megsemmisültek... Mutatjuk, hol az oldal, ahol böngészhetsz és vásárolhatsz. Ja, és az ajándék  csomagolásával sem kell bajlódnod, mert pompásan csomizva kapod készhez. (Mutatjuk az alsó képen) Na, így csak boldog lesz már a karácsony, nem?!
Mindent nézz meg ITT!

andi4.jpg

Ja, és Andi olyan jó fej, hogy kitalált nektek valakit, mivel a héten lettünk 10 000-en Nesze rajongók! Így azok között, akik tetszikelik az ő facebookos oldalát ITT - kedden kisorsolunk egy 10 000 Ft értékű utalványt, melyet ékszerre válthat be nála. Na, gyűrű, lánc, vagy fülbevaló? Minek örülnél?

andi1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr294952895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása