Nesze!szer

Illóolajos immunerősítés felnőtteknek!

2012. november 14.

adri.laborban2.jpg

Az egyik barátnőnk dalolta el egyszer, milyen csodás olajat talált és használt tavaly télen a csúfságok ellen- és lám, nem is volt beteg a családban. Fel is keltette a dolog az érdeklődésünket és felkutattuk idén a fent nevezett olajat. A Panarom Egészség Balzsamáról volt szó, mint kiderült.

Ennek a gyógyhatásúnak nevezhető készítménynek a története nem a legszebben kezdődött, de annál hasznosabbá vált időközben. Szóval. A 15. századig létezett egy úgynevezett "Tolvajok olaja". Ezt használták Franciaországban a pestis idején azok, akik a betegségben elhunyt gazdagokat akarták kifosztani. Magyarán ez adta a védettségüket és maradtak életben. A Panarom alapítója, Feller Adrienne a H1N1 idején alkotta meg ez alapján a balzsamot, amiről most beszélünk. Immunerősítésre ajánlja, alacsony energiaszint esetén, illetve olyanoknak, akik fokozott védelemre szorulnak - például betegek mellett dolgoznak. Mert nem csak erősít, de a vitalitást is növeli ám. Napi kétszer javallt a gerincbe, mellkasba vagy a hátba dörzsölni belőle - olyan 8 cseppet. Mi egész egyszerűen imádjuk az illatát. Szegfűszeg-, ceyloni fahéj-, niaouli-, zsálya, és bodza illóolaj, orbáncfű macerátum és szezám olaj keverékéből áll össze. Talán a szegfűszeget és a bodzát érezzük ki legjobban belőle, de azért nem vagyunk orrok. Könnyen beszívódós, tehát nem kell attól félni, hogy a reggeli kenés után tocsogás esete áll majd fent. Nagyon ajánljuk. És tényleg egészségetekre!

EgészségBalzsamAdrienneFeller.JPG

A Panarom termékeket forgalmazó szalonok elérhetősége ITT, a Feller Adrienne-vel készült régebbi Szépségvezető interjúnk pedig emITT található.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr154903596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása