Nesze!szer

Az Egykettőben jártál már?

2012. szeptember 26.

egyk.jpg

Még a nyár végén keletkezett egy új kedvenc helyünk, csak a fesztiválos dolgok elvették itt a teret kicsinyt. De most jól elmondjuk nektek, hol borozunk mostanában. (Fedett a hely, ha ez kérdéses lenne!) A neve: Egykettő Borbisztró és Fröccsliget. Nem annyira ligetes szerintünk, inkább sokkal kifinomultabb cucc. De nem az a jajjj, ha nem megfelelő árnyalatú a rúzsom, még a hold sem kel fel típusra kell gondolni, lazán elegánsnak mondanánk. Eggyel magasabbra pozicionált látványilag is, mint egy romkocsma, jó nagy terekkel, szökőkúttal, szépséges környezettel, de nem olyan megjátszós-arcoskodós. A Ferenciek terétől egy-kettő percre van - az Ybl Palota belső udvarán, a Károlyi Mihály utcában.  Tökéletesnek mondható meeting point egy baráti beszélgetésre, de egy üzleti löncsölésre is, mert különleges az atmoszférája és a kiszolgálás is megfelelő, ami lássuk be, nem mindig stimmel Budapesten - sőt. Mi rendesen leteszteltük a konyháját is, nem óriási adagok vannak, hanem szépen, gondosan kitalált fogások, amelyek kulinárisan is élményt jelentenek, nem csak a táplálkozás fontossága jut róluk eszünkbe. Olyan ínyencesen magyaros, bármit is jelentsen ez a kombináció, amelyet most találtunk ki, mint kategóriát.

Október elsején és másodikán lesz Egykettő Szüret is, na, mi ezt nem fogjuk kihagyni, hisz a legjobb borászok hozzák legjobb boraikat és a konyha is ott lesz a szeren. Minket kevésbé a hideg szőlőleves, mint inkább a kacsamell káposztás cvekedlivel és szilvával győzött meg. Egyébként nemsokára belső terjeszkedés is várható, a liget beljebb kúszik mutatunk is róla egy képet. Na, jöttök majd budapesti szüretre? Szerintünk mi jól elővesszük a szüreti szettünket és megyünk! Ja, az Egykettő facebookos oldala ITT, első-második randira is ajánljuk, mert nagyon kis romantikusak a fényei... ha... aztán majd meséltek!

egyk3.jpg

egyk4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534799892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása