Nesze!szer

Őszi tatarozás 2: hajápolás

2012. szeptember 18.

hajkisimítós.jpg

A nagy generált a hajápolással gondoltuk fokozni a fogfehérítés után. Mivel a nyár megtette a hatását és a szalma(ma) bábu rőzséjét hordtuk a fejünkön az utóbbi hetekben, itt hathatós segítségre volt szükségünk. Gondos vizsgálódás után az Alfaparf Lisse Design keratin terápiáját választottuk. Ez egy hosszabb procedúra, de kisimítja és ápolja is a roncsolt hajat, speckó termékekkel dolgozva - ígérték.
Egy hosszadalmasabb hajmosással kezdődött minden a szalonban. Tíz perc kell ahhoz, hogy a tudományosan okosan kifejlesztett sampon kinyissa a kis hajszálakat - tudtuk meg. Oké, jól esett a kényeztetés, hát kinek nem szokott? Aztán jött a feketébb leves. Két fodrász próbálta meg tincsenként kibontani a hajunkat. Huhh, nekik és nekünk is kemény próba volt, jó ideig eltartott, lévén a munkadarab tényleg száraz volt, de nagyon. Fél- háromnegyed óráig tartott, de igyekeztünk katonásan tűrni és gondolni arra, a szépségért néha szenvedni kell. (Gyerekként mindig ezt mondták nekünk, amikor láttuk a fodrásznál, hogy a nénik sziszegnek, mikor szedik ki a csavarókat a fodrásznál a fejükből) Ezután tincsenként vitték fel a keratint a hajunkra, ecsettel. Majd csendben várakoztunk. Már magunkhoz képest csendben. Kávéval, telefonálással, nyolc történettel. A húsz perc letelte után hajvasalás következett, addigra már sikerült minden barátnőnkkel minden fontos dolgot megbeszélnünk a mobilon és átküldtük a reggel óta fotózott összes cserebogár portrét az ismerőseinknek. Ezen a ponton gondolkodtunk, érdemes lenne sál kötésébe fogni, talán még a tesónknak is összedobnánk egyet, de szerencsére viszonylag hamar készen lettünk, nem kellett neten kötőtűt és fonalat rendelnünk. Majd jött egy hajpakolás, hát ezt igen tudtuk kedvelni és jól bezárták a kis kinyitott hajunkat. Utána már csak a szárítás jött és a gyönyörű hajkoronánk miatti hüledezés. Hát... három óra volt a kezelés, de nagyon megérte. Kisimult az addigi rőzse, szépséges valami lett belőle, csillogó és ápolt. Ráadásul, más eljárásokkal ellentétben,itt nincs megtiltva, hogy utána ne gumizzuk a hajat x napig, vagy nem lehet befesteni. Ja, és három hónapig tart a hatása, ami nekünk igen szimpatikás. Selymes, lágy tapintású lett a hajunk. (Tudnánk-e ebben a postban még többször leírni a haj szót? Haj, de jó kérdés! Na jó, innen nem tesszük!)

Mindenkinek ajánljuk ezt az eljárást, akinél a festés, az uszoda,a napsütés, vagy csak a városi levegő megtette a magáét. Mi nagyon elégedve távoztunk Viola Dóra és kedves segédje kezei közül. (Egy kezelés kb 15 000 ezer forint, de ez attól függ, melyik fodrászatot választod)
Minden további infó a módszerről, a szalonokról ITT, mi épp lobogtatjuk a szélben hordhatóvá vált tincseinket! (Be is csukjuk iziben az ablakot, ne fázzunk meg itt a nagy loboncolásban, csak tényleg olyan szuper lett...ööö... a hajunk)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr354783267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása