Nesze!szer

IsaDora is ráment a BB vonalra!

2012. szeptember 11.

Candice_9636_BBCre_small.jpg

A hivatalos leírásban a 3D polimerizáló hatás a kedvencünk, bármit is jelentsen ez. A lényeg, hogy feszesítő és ránctalanító a hatása. Ja, de talán elmondhatnánk, miről is beszélünk. Szóval. IsaDora is kihozta a maga BB-jét. Jól tette. Illatanyagmentes, klinikailag tesztelt, adja azt, amit a műfaj szokott. 3 árnyalat a felhozatal, ez nekünk like, hogy megtaláltuk a magunkét. Bejön a tubus is, amibe rakták, olyan elegántos ez a sötét szín. Nem szívja be túl hamar a bőr, ez is szuper, mert volt már, hogy néhány óra alatt elillant rólunk a BB, se híre, se hamva volt az ascendense. Bírjuk, hogy gátolja az öregedést is, mert az azért fontos egy lányos háznál. Szóval, szeretjük IsaDóri újdonságát, lassan pszichóba kell mennünk a BB függésünk miat...

Ismerkedj meg vele te is. Mutiból is van, ha bemész a Douglasba, jól kipróbálhatod, segítenek a lányok. Velünk mindig olyan kedvesek... Ja, szeptember végére minden üzletükben már ott lesz!

IsaDora All in one make-up BB - 5 790 Ft

BBCre_PR_small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr524765362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása