Nesze!szer

Gyere velünk borozni a hétvégén, nyerj tőlünk jegyet a DiVino bulijára!

2012. augusztus 28.

keep calm and drink wine rózsi.jpg

Itt van a bor, itt van újra... ez például egy olyan dolog az őszben, amelyet igen kedvelünk. Mivel isten látja lelkünket, hogy igen lelkes látogatói vagyunk a Bazilikánál található DiVino nevű juniboros létesítménynek, a most hétvégi buliból is úgy gondoltuk: kivesszük a részünket. Mesélünk is róla gyorsan, hisz te is kaphatod a kedvet és rámész a borsorra!

Szóval. A Junibor Egyesület egy olyan kis közösség, akik a fiatal magyar borászok tömörülnek. Kamocsay Ákostól Miklós Csabiig és az idén nyáron legjobban fogyó ital, a Dúzsi rosé alkotójáig. A DiVino ugyanis a juniboros lányok és srácok képviseleti és törzshelye, mondanánk így. Szóval, ez a szombati gyakorlatice egy majdnem szüreti party lesz, közvetlenül a szőlők mellett, Etyeken. De ha egy nagyon kis csendes, poharazgatós rendezvényre számítasz, hát a tévedés áldozata leszel. Mert ez bizony ereszd el a puttonyt buli lesz ám! Itt bizony lehet majd zajongani, sőt, talán illik is, nem kell illedelmesen viselkedni, mint a belvárosban, a téren. Nem fog senki megszólni, ha hordón táncolni lesz kedved, de amennyiben úgy gondolod, csendben beszélgethetsz a reduktív dolgokról is a borászokkal. És melyik napon? Hát persze, hogy akkor, amikor hivatalosan is becsengetnek - azaz szeptember 1-ján. Tehát igazán stílusosan kezdhetjük a tanévet! Mert mindenütt jó szombaton, de az etyeki pincesoron a legjobb!

bor és naplevi.jpg

(Időpont: 2012. szeptember 1., szombat 16.00-tól – 2012. szeptember 2., vasárnap 2.00-igHelyszín: Etyek, Rókusfalvy Terasz, Újhegyi Pincesor. Szerződéses partnerünk a 6x6 Taxi (+36-1 666-666) és a Fittipaldi Futárszolgálat (+36 30 550-6969)

Belépő elővételben a DiVino Borbárban kapható 1000 forintért. A helyszínen megváltva 1500 forint. Belépő kóstolójeggyel: 3500 forint, ami a juniborászok standjánál borkóstolásra jogosít, vagyis ezért az összegért a belépésen túl végigkóstolhatod a Junibor választékát. Már, ha bírod.

Az est házigazdája a Rókusfalvy Birtok.)
Ismertetjük a bor, azaz programok sorát! Amint szélesednek a mosolyok, Fűzy Gábor csap a billentyűk közé és ontja az énekelhető slágereket. Majd jön Zsola és lazán hozza a Vad Orchideákat. Végül Tom Taylor zárja az estet és keveri a legjobb muzsikákat. Minden egyéb tudnivalót megtalálsz ITT és csak szólunk, hogy már korán érdemes érkezni, mert egy nagy lecsózás szolgáltatja az alapot! Aztán jöhet a bor és NapLevente együtt!
Oké, akkor most letudtunk minden hivatalosat. Mi felvesszük a szőlőt járó cipőnket és meg sem állunk Etyekig. Van kedved a juniborászokkal egy nagyobb murihoz? Van egy páros jegyünk, gondoltuk, hogy esetleg szeretnéd megnyerni, hogy összecsendülhessen két avagy több pohár.
Mondjuk a teendőket!
1. Biztosítsd a tetszikelésről a DiVino facebookos oldalát!

2. Minket már igen kedvelsz, de ha nem, akkor kérünk egy kicsit mi is a jóból!

3. Válaszolj a kérdésünkre, mi volt a DiVinoban a nyár legkedveltebb itala?

a, Banános tejturmix

b, Dúzsi rosé

És ezt itt mondjad el nekünk:

Csütörtököt mondunk, amikor is közöljük veled, veletek, ki vehet részt ebben a jó kis juniboros muriban! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr434735783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása