Nesze!szer

Aludd ránctalanra magad!

2012. június 12.

 

alvóka2_2.jpg

Kezdhetnénk úgy, hogy mindenki  másképp csinálja. Mert tényleg. És talán egy Álmodj királylány slágert is tennénk hozzá. Á, teszünk is, ne haragudjatok, a Jupiter találkozott az Ikrekkel tegnap így nem bírunk a kreatív energiákkal.

 

 

Szóval. Van egy barátnőnk, akinek az alvási technikája maga a csoda. Tűző napon, akár állva is képes békésen szunyókálni. Mi ezt már gyerekként buktuk, aztán a tetőteres lakások rátettek egy lapáttal, amikor nyáron már fél hatkor fényárban úszik minden. Jöttek az alvómaszkok. Vicces és kevésbé mókás, randa és még randább,. Külföldről beszerzettek, mert itthon ugye ugyanúgy nem értették, mit keresünk, mint amikor öt éve sportmelltartót kértünk egy fehérnemű boltban. De most megtaláltuk a maszk paradicsomot. Olyan alvóka barátok is vannak a készletükben, amelyekben ápoló anyagok vannak (ceramid és retinol), így a szemráncokra is jótékony hatást gyakorolnak, amíg mi bundizunk. Ha úgy érzed, behelyezheted a hűtőpárnát, így még a kánikulában is hűsölsz a beauty sleep közben. Mi a Douglasban találkoztunk először a Daydream darabjaival, aztán kiderült, hogy a Trend design Kft forgalmazza őket. (2 990 Ft-tól felfelé vannak az árak) Ha a csillogást kedveled éjjel, akkor Swarovski varációs is van a készletben. Mi egészen biztosan meglepjük magunkat egy aloe verással...bár a Marilyn Monroe mintás is igen pöpec. Szép álmokat nektek, ITT rendelhettek!

 

alvóka3.png

 

alvóka6.png

 

alvóka4.png

 

alvóka5.png

 

 

alvóka7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1004581337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása