Nesze!szer

Tamás atya és Bobby esete...

2012. május 22.

 

 

Néhány napja a facebookon ismerősök postjaiból szembesültünk azzal, hogy Tamás atya távozott Csillagkútról és az élők sorából. Ráadásul ma emlék epizódot tűz műsorára a tv2. Háromszor futottunk neki a hírnek, aztán beláttuk, a köz igénye ez, hisz igen sokan kedvelték a Száraz Dénes alakította figurát, aki tragikus halált halt a Jóban Rosszban díszletei között. Ma, mi is megemlékezünk, ha már itt az apropó. Előszedtünk a nagy elődöt, azt a részt a Dallas sorozatból, ahol Bobby visszatér, mert majd egy évig zuhanyzott. (Axe tusfürdő lehetett?) Illetve Pamela csak nagyon rosszat álmodott....

Ki tudja, a helyes Tamás atyát milyen isteni csodával hozzák majd vissza, ha kér a nép és nem lesz elég ez az emlékezős epizód ma este! Dicsértessék! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54531494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johevi 2012.05.22. 15:36:38

A beharangozóban az van, hogy "közkívánatra".
Ezt hogy kell elképzelni? Vagy hogy képzelik ők hogy mi elhisszük? Komolyan feltételezik, hogy elhisszük azt, hogy nézők ezrei telefonáltak be a szákhézba vagy írtak levelet, miszerint Tamás atyának csináljanak külön részt? Igazából nem volt választásuk, a nyomásra meg KELLETT csinálniuk ezt a részt. hahaha

Krutzifix 2012.05.23. 08:50:51

Ez valami hasonló, mint amikor Isaura felszabadítására gyűjtött a "nép"?...Vagy csak a sorozat írójának tehetségtelenségét és fantáziátlanságát ellensúlyozva így próbálják kitölteni a műsoridőt. Vicc, hogy még ma is ennyire "gyereknek" - és akkor finom voltam - nézik a zembereket...valahonnan ismerős ez a hozzánk állás.
süti beállítások módosítása