Nesze!szer

Csajok a dobozból

2012. április 04.

 

A Vanity Fair mostani tematikáját a tévé köré építette. Illetve a főműsoridős csajok köré. Megismered a borítón szereplőket? Julianna Margulies, Claire Danes, Sofia Vergara és Michelle Dockery van egy ágyban együtt. Mi ugye Juliannát leginkább a Vészhelyzetből ismertük, meg abból a férjes sorozatból, amikor lecsukták az urát. De nem fura valahogy a feje? Hogy tetszenek egyébként így együtt a csajok? Egy ágyban a nézettséggel... Te kiket látnál szívesen együtt a magyar főműsoridős lányokból? 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr544362173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2012.04.05. 03:56:39

Tényleg fura a feje. Hagyományosan ezt egyébként öregedésnek hívják (lévén közel 20 éve már annak, hogy feltűnt a Vészhelyzetben), de ti maradjatok csak annál, hogy fura.

hoppá rézimi 2012.04.05. 09:47:23

@Zigomer Trubahin: Ugyan... gondolkozás nélkül hozzák a Kiskegyed szinvonalú "cikkeket". Csak azt felejtik el, hogy az újsággal ellentétben egy blogon van kommentelés :)
süti beállítások módosítása