Nesze!szer

Ilyen a boksz - Lopez módra!

2012. március 01.

 

 


 

Jennifer Lopez néhány nappal ezelőtt még cicit villantott az Oscar estjén, most pedig szexi bokszoló lett a V magazin Sports Issue tavaszi különszámában. Lopez fotósorozata az életében folytatott küzdelmét szimbolizálja: "Számos pofonon túl vagyok már, mégis talpra tudtam állni." - mondja. Férjétől, Marc Anthonytól elvált ugye (reméljük, csak lellki pofonok voltak), jelenlegi élettársával, a 24 éves Casper Smarttal pedig úgy tűnik, jól vannak. Marctól azonban nem teljesen tud megszabadulni, hisz közös tehetségkutató műsoruk is van: Q’Viva a címe. A magazin újságírójában is felmerült a kérdés: hogyan is működik így majd a közös munka? "Mi szülők és barátok vagyunk elsősorban. Ez lesz a jelszó, ami összetart bennünket. De nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy ez a produkció rossz lesz, csak azért, mert a magánéletben nem jöttünk ki egymással."  Oké, értjük...Vagy nem?

A fotókat egyébként Mario Testino készítette, a stylist pedig Carine Roitfeld volt. (Zenei aláfestésként előszedtünk a témában az LGT nótáját, igaz, csak ezt a fura videós változatot találtuk - de lyen a boksz!)

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr944268078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isssti 2012.03.02. 12:27:02

Nem tudom mért sztárolják agyon ezt a bandzsa nőt!
Pesten kimégy az utcára, és 5 perc alatt min. 2-3 jobb jön szembe...
süti beállítások módosítása