Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. március 01.

 

 

 

MAC Vera

 

A MAC olyan művészekkel ismertet meg minket, akiknek munkái meghatározóak szerte a nagyvilágban, azonban mi, itt Európa közepén, eddig sajnos nem hallottunk róluk (tisztelet a kivételnek). Vera Neumann ikonikus amerikai művész volt. A szépművészetet hozta el az embereknek, hitte, hogy a műalkotások többet érdemelnek, minthogy csak a falra száműzzék őket. Azt szerette volna, ha az emberek körbeveszik magukat a művészettel: a ruháikban, akár a konyhában vagy csak mellette álmodnak. Hogy miért? Egyszerű: a művészet felemel.

 

 

A kollekció tisztelgés Vera munkássága előtt. A színek persze a tavaszt idézik, halvány rózsaszín, levendulalila, világos lazacszín, ami dominál. A szájfények között mindenképp, a duzzasztó hatású Plushglass (5600 Ft) bizseregteti ajkunkat. A csillámos szemceruzák (5500 Ft) rögtön felkeltik a figyelmet, elsősorban színük intenzitásával, majd a tartósságukkal. Visszafogott csillámok ezek, irodába(n) is megállja a helyét. Két körömlakk (3600 Ft) található a kollekcióban, pasztell lila és pasztell korall színben. Nem kizárt, hogy három réteggel lesz a megfelelő színmélységű, ám ezt ellensúlyozandó a száradási idő percekre csökkent, igazán praktikus. A pigmentes tégelyek (9800 Ft) ezúttal egymásba csavarhatóak, és nagyszemű, extra fényű szemhéjfestéket tartalmaznak. Szemet gyönyörködtetően csillognak, azonban előfordulhat, hogy beül a szemhéjráncokba, szóval mindenképp dolgozz alá, így növeld a tartósságát.

Érdemes barátnővel ketten beruházni, ugyanis egy életre elég ez a négy szín – persze csak  ebből a fajtából…

Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr744226426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

super mario world · http://www.supermarioworld.biz 2012.03.02. 04:43:50

I love it very much! - <a href="http://www.disneychannelgames.biz/">disney channel games</a> - <a href="http://www.disneychannelgames.biz/">disney channel</a>
süti beállítások módosítása