Nesze!szer

A M.A.C. megint kollaborál

2012. január 27.

 

 

Kiszivárgott, de nagyon. A M.A.C. legújabb összedolgozása Beth Ditto-val lesz, aki egy énekes, bár mi kevéssé ismerjük. Van egy előzetes képünk is hozzá. Mókás, nem? Mutatjuk Beth-t, aki ott volt a Gaultier Amy Winehouse show-n tegnap. Egyébként egy ikon a nő, nem más. Megosztó személyiség rendesen, várjuk, mit hoznak ki a sminkeknél! Ja, dalunk is van hozzá!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr283899554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 15:10:48

ó Beth, paródia lennél vagy komolyan hordod a világi módi eme remekeit?
@beautyka mondd hogy van az, hogy a tervezők ízléstelensége párosul a hátrafésült sörényű modellinák elszánt tekintetével?
Tényleg, ezeket a paneleket ki alakítja, van beleszólása egyszerű parasztlegénynek is, avagy kizárólag bódult tekintetű divatfáraók jegyzik e művet?

Nyisd fel a szemem, kérlek, alázatosan és türelmesen, néha erőszakosan és hevesen.

beautyka 2012.01.27. 18:07:50

@Almaleves:
Ott lesz kollekció, ahol a piac... Néha persze ez simán lehet egy egyszerű halandónak is, amilyenek mi is vagyok - szürreál. Mivel a sminkesek leginkább MAC-et használnak, nyitottabb ez a piac az extremitásra.
Itt van még egy kis anyagocska, az egyik olvasónk postolta, ha kíváncsi vagy a csajra:www.youtube.com/watch?v=-obrI0LfNEM

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 21:18:23

@beautyka:
nem.nem, ez a válasz nem elfogadható. most leírtad nekem a pure kapitalista logikát, ami egyrészt nem érdekel, másrészt csak lazán kapcsolódik a felvetésemhez.

Nekifutok még egyszer: a tervező extrém szőrrealista, pózolnia kell, hogy nehogy kitűnjön a hasonszőrűek közül. gondolom náluk ez az asszimiláció feltétele. Ez eddig tehát tiszta. A kérdés most fog begyalogolni a színre: ha vannak extrém ronda adottságúak, akkor mint leggyengébb láncszem, nekik kell meghatározniuk a modellinák elveszett arckifejezését, mely kockafejekbe sűrítve tud kibontakozni?

Beth a mellékelt videón sem tűnik kevésbé ripacsnak, azt azért be kell látni, hogy ami Björknek jól áll 20 évesen, az nem biztos, hogy másnak is, egyéb korban.

Félre ne érts, Beth lehet, hogy egy haláli jó fej nő, meg a kollekciói is zseniálisak, azonban ez nekem nem meggyőző, mert ha ő a polgárpukkasztás legújabb ikonja, akkor polgár szeretnék lenni. Sőt kispolgár.

Most egy kérdést kéne feltennem, hisz a végén mindig ezt szoktam, legyen akkor: hogy vagy?

beautyka 2012.01.27. 21:35:17

@Almaleves:
A végével kezdeném. Most nem annyira jó, hogy Montenegro nyert. De ez más tészta...
Szóval. Beth-nek sminkes lesz a kollekciója. Mivel ő egy énekesnő és sokakra hatással van, vszeg polgárt is pukkasztó színek lesznek, meg képek. De kérdésed jogos. Itt az lesz, aki bírja őt, az vételezni fog mondjuk a szemhéjtusból, amelyet az ő neve fémjelez. Mivel ideig-óráig tart egy ilyen kollaboráció, nem kell tartós hatástól tartanunk. Jön új múzsa, új piaccal... Jó éjszakát!

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 21:54:33

@beautyka:
most erre mit mondjak, az extrém piachívő beautyka társalog a facsartbeszédű levessel. szerintem ez kimeríti a divatárulás fogalmát. jóéjt

beautyka 2012.01.27. 22:32:19

@Almaleves:
Ez de jó volt, köszi!!! Jó éjt!
süti beállítások módosítása