Nesze!szer

2011 legszexibb hirdetései

2012. január 01.

 

 

Az amerikai Advertisign Age magazin összeállította a lejárt szavatosságú év általuk legszexibbnek ítélt hirdetéseinek listáját. Valamiért azt gondolták, hogy ez a 9-es volt a nyerő! Mutatjuk a képeket, nem mindennel értünk azért egyet. Ám azt gondoltuk, másnaposan pont elég ezeket a fotókat nézegetni...

1.  A dobogó legfelső fokán Rihanna, és az Emporio Armani Jeans számára készült fotója áll. Szerinted?

2. Miranda Kerr, Orlando Bloom neje, aki gyermeke születése után is Victoria Secret modell maradt. Alakos munka ez az ezüst kérem!

3. Kate Moss az olasz Liu Jo márka számára pózolt farmerben. 37 éves és így lett harmadik helyezett.

4. Gisele Bundchen a brazil Hope márka fehérneműjében villantotta meg alakját. Reménykedünk mi is, hogy elégedett így is, hogy nem lett dobogós.

5. Ronaldo orosz barátnője, Irina Shayak a Luli Fama fürdőruháját mutatta be. Tényleg mutatós darab, sikerült komolyan labdába rúgnia az Advertisign Age szerint.

6. Heidi Klum a műsora, a Project Runway plakátja számára vetkőzött le tavaly. Ám az ollós hirdetéssel némileg el is vágta magát, hisz a következő szezonban már nem ő a háziasszony... Seal vállán simán kisírhatja magát.

7. Pamela Anderson még mindig kint van a vízből. A Secrets of Lace hirdetésen látszik ki a combja. Hát, mentőöv nem kellett rá, az egészen biztos.

8. Ő is egy az angyali lányok sorából. Lily Aldrige a Victoria Secret számára csücsörített 2011-ben nem is akárhogy. Ezáltal ő lett a nyolcas számú játékos.

9. Leonardo DiCaprio volt barátnőinek sorából van még egy helyezett a listán  (az első Gisele). Bar Rafaeli már fújhatja ezt a kapcsolatot, viszont buborékos képei állítólag jól hoztak a Passionata számára a konyhára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr713510868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taecleau 2012.01.01. 21:33:27

miért egyértelmű, hogy a "legszexibb hirdetésben" egy nőnek kell lennie?

Csibefogó · http://www.isitchristmas.com/ 2012.01.01. 21:48:41

Hát, Rihanna itt most a neve után kapta az aranyat, amúgy mindenki veri, ha csupán a képeket nézzük.

Naumila 2012.01.01. 23:32:29

Miranda Kerr egy gyermekkel rendelkezik, nem hárommal. Esetleg Heidi Klum-al tévesztettétek össze, viszont neki több gyereke van, mint három.
Sehogyan sem stimmel.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.01.02. 01:36:22

Valaki majd magyarázza el, hogy Rhianna mitől is szexi, hiszen egy csipetnyi szexualitás sem veszett el benne.

Ékszíj 2012.01.02. 08:35:37

Hát nem Rihanna való előre....
süti beállítások módosítása