Nesze!szer

Hópelyhet mindenhová!

2011. december 04.

  

 

Na, itt még nem tartunk, bár... Van olyan ismerősünk, aki felcicomázta már a fát is. Imádjuk a karácsonyt, ha eddig valakinek nem tűnt volna fel. Az otthon dekorálását gyakorlatilag kommandó formájában is elképzelhetőnek tartanánk. Ismeretlen helyekre csöngetnénk be, gyorsan csinálnánk a csodát és már le is lépnénk. Oké, orvosnál még nem voltunk vele....bár rendelőket is girlandozánk szívünk szerint!

Na jó, az ünnepi dekor jegyében találtunk egy új csudiságot. Ablakra ragasztható hópehely Japánból! Hű.... És ragasztó sem kell ám a pelyhek felhelyezéséhez, csak egy kis víz! Vízkeresztkor pedig simán levakarhatóak és a következő esztendőre is eltehetőek. A Szépségek kicsiny boltjában vételezheted meg a Nádor utcában őket, de meg is rendelheted!  Ja, még találtunk egy videót is a neten, amely szemlélteti a felrakást. Na, hol van szabad ablak?

Japán papír hópehely - 2 890 Ft

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr923436787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása