Nesze!szer

Angyali szépségű ékszerek emlékekből

2011. november 23.

 

Ez egy csodás mese. Hol volt, hol nem volt. Éldegéltek a régi dolgok szépen csendben, míg egy designer úgy nem gondolta, új életre kelti őket. Redesign ennek a neve, amellyel Soós Andrea tervező átvarázsol mondjuk egy egykori púderesdobozkát különleges ékszerré. Új értelmet nyert már általa akár egy régi, fém színházi táska is, de akár a zsebóra is medálként ketyeg már tovább. Tündéri és igazán különleges szépségek lesznek ezek. Olyanok, amelyekhez finoman nyúlsz hozzá. Egyediek, ilyen soha senki más ujján nem feszít majd. Andi nemrég készített családi örökségből ékszert a borhoz, és most is alakul nála igazi különlegesség, de azt még nem árulhatjuk el, hogy mi is az.

Egészen biztos, hogy egy ilyen csoda nem jön veled szembe az utcán, de akár te is kérheted, hogy Andrea alakítson át egy régi darabot számodra. Természetesen férfiaknak is születtek már nála ajándékok, hisz hol van az megírva, hogy csak tucat kulcstartója lehet egy pasinak? Andi csodáit azoknak ajánljuk, akik igazán tudják értékelni azt, ha valami emberi kéz által, finom odafigyeléssel készül és egyedi. Amennyiben esetleg vásárolnál vagy rendelnél nála, a Nesze!szer szó bemondása után még külön ajándékot is kapsz. (Decemberben a Wamp-on és az Iparművészeti Múzeumban a Kreatimm keretén belül is.) Soós Andrea weboldala ITT, barangolj, nézelődjél a tündéri dolgok között! Mi szóltunk már a Jézuskának...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr283400292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása