Nesze!szer

Lakkozzunk karácsonyra Brekivel!

2011. október 01.

 

 

 

Hamarosan a mozikban is látható lesz a Muppet Show-ból már jól ismer gárda, ám ezúttal olyan világsztárokkal bővül a szereplők listája, mint Mila Kunis vagy Jack Black. Ám most nem a film kerül nálunk a középpontba, hanem az általunk olyan nagyon kedvelt márka, az O.P.I. Az egész világon jól ismert körömlakk gyártó cég, ugyanis piacra dobja saját Muppets kollekcióját, amelyet Brekiék inspiráltak. (Múlt héten írtuk meg, hogy most lenne a kitalálójuk 75 éves)

 

Az O. P. I. előszeretettel alkalmazza ezt a fajta marketinges cselt, korábban a Burlesque című produkció kapcsán találkozhattunk hasonló húzással, amikor előrukkoltak a Christina Aguilera nevét viselő film kollekciójával. Valamint az extrém körömdivatjáról is híres Katy Perry is kollaborált már a velük. A karácsonyi piacra szánják a Muppet árnyalatokat, de mivel már október van, nem kell sokat várnunk Miss Röfi kedveltjére, az Excuse Moi!-ra, vagy a jó Breki zöldre. Figyeljd majd az oldalukat! Addig pedig elképzeljük, ahogy a˙karácsonyi rokonlátogatásnál megkérdezi a nagynénénk, mi az a fura zöld a körmödön? Olyan színe van, mint egy békának...

Nesze!Nóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr393270518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.10.01. 22:07:20

De jó emlékeket ébresztett most bennem ez a poszt, köszönöm :)

-etti- · http://ettimese.blog.hu/ 2011.10.02. 16:04:06

Na, erről a melóról is lemaradtam! Pedig egy narancsos árnyalatnak szívesen lettem volna a reklámarca...

ettimese.blog.hu/2011/10/01/topgolya_leszek

Gerzson, a plüssgólya
süti beállítások módosítása