Nesze!szer

Viszlát Elizabeth! (Taylor)

2011. március 23.

 

 

Több, mint 50 film, 2 Oscar-díj, 8 férj - kettő közülük Richard Burton - vonzereje mégis akadályozta karrierjét. A producerek és a rendezők túl szépnek találták a színésznőt szerepeihez, meg kellett küzdenie, hogy bebizonyíthassa tehetségét. Tudtad, hogy ő volt az első ikon Hollywood-ban, aki több, mint 1 millió dollárt kapott egy fimszerepért?

Népszerűségét és pénzét szívesen áldozta jótékony célokra: különösen az AIDS betegség kutatását és a betegek gyógyítását támogatta kiemelten és folyamatosan. Az a fajta szépség volt, aki nem a hisztijével vonta magára a figyelmet. Mindig, minden körülmények között pontosan és felkészülten jelent meg a munkákon. A szépségiparban is megvetette a lábát, hiszen saját nevével fémjelzett parfümöket dobott piacra, sőt, férfi illata is megjelent. White diamonds néven krémek is kikerültek a keze alól, ízléses táskában megvásárolhatja ezeket bárki. Legnagyobb szenvedélye a drágakövekhez fűzte, 40. születésnapjára például a Taj Mahal gyémántot kapta meg örök szerelmétől, Richard Burtontől. Köszönjük a Macska a forró bádogtetőnt, a Kleopátrát és a sok szépet, amit tőled kaptunk. Megmutattad, hogy egy nő lehet egyszerre makrancos, de a munkájában következetes, a rászorulókkal pedig messzemenőkig segítőkész - tehát sokszínű. Jó utat!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr992765305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2011.03.23. 20:17:04

Legyen neki könnyű a föld, nem iszik már többet...
süti beállítások módosítása