Nesze!szer

Kate Winslet kétszer

2011. március 20.
 
A kapcsolatfüggésről már tucatnyi okos és még okosabb könyvet elolvashattunk és természetesen cikket is a női magazinokban. Nagy kedvencünk, Kate Winslet is ebben a cipőben járt sokáig, de most új életet kezdett - egyedül. Ehhez új haj és új szemöldök
is dukált, így a vörös bögyös feelingből most átváltott az izgalmasan hűvösre. A Vogue áprilisi címlapján is ő tündököl, lenyűgözőek Testino képei. Az előtte forgatott Lancôme rekmálban pedig majdnem meztelenül enyeleg. Volt, ahol azt írták: ez már sok. Szerintünk nem. Abszolút ízléses és finom megmogalmazása egy rúzs hatásának. Gyönyörű színek és pompás helyszín. Mi szívesen elmennénk oda egy öt órai teára, elegáns kis kanapékat fogyasztanánk hozzá - akár veletek is. Jöttök? 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr542755809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása