Nesze!szer

Nesze! Stewardess tesztelte

2011. március 18.
 
 
 
Engedjétek meg, hogy bemutassuk egyik olvasónkat! Zsanett stewardess, akit stábunk választott ki arra a feladatra, hogy tesztelje a L'Occitane legújabb angyalgyökér tartalmú hidratálókrémét. Az ő története következik most.
 
Három évvel ezelőtt kezdtem el légiutas-kísérőként dolgozni. Átrepültem időzónákat. Utaztam télből nyárba. Nyárból télbe. Ez idő alatt csodálattal fedeztem fel Bangkok városát, ahová többször is visszatértem. Bangkok egy modern ázsiai metropolisz, amely magas páratartalmával együtt is üdítő lehet, de nem a bőrömnek. A rovaniemi tél keményebb, mint az itthoni. Sosem felejtem el  Lappföldön tett kalandomat, ahol  mínusz harminc fokban rénszarvasokat simogattam. A gyakori klímaváltozás, a repülőgép száraz levegője nem kényezteti a bőrömet, de megjegyzem a hajam se olyan fényes, mint korábban. A Taft-effekt eltűnt már. Az arcom sokkal intenzívebb hidratálást igényel. Kipróbáltam különböző kúrákat, feldobtam fél tégely csodapakolást, de hiába. Ettem répát, még több répát, de meguntam. Kutyultam olajat tojással, jól összeragadtam. Minden változatlan maradt. Amikor megtudtam, hogy a Nesze!Stáb engem választott a L'Occitane új hidratáló termékének a tesztelésére nagyon boldog voltam, de nem igazán hittem benne, hogy megtalálhatom, amit idáig kerestem. Az organikus angyalgyökér komplex, amely az aquaporinok stimulálásával javítja a bőr természetes hidratációját nagyon PR-esen hangzik. Aquaporin, az vajon mi? Még most sem értem igazán, viszont az elmúlt két hétben látványosan javult az arcbőröm minősége. A száraz foltok csökkentek. A hidratálókrém ott szívódott fel, ahol kellett. A textúrája könnyű. Nem fuldoklik a bőröm a zsíros fedőrétegtől. A kiszerelése praktikus, kényelmesen elfér a neszeszeremben. Ja, és az angyalgyökérnek nemcsak az illata finom, de az íze is. A hétvégén egy kisebb francia város piacán jártam, ahol angyalgyökér dzsemet vásároltam. A kolléganőim irigyelnek, már várják az áprilist, akkor kerül forgalomba az új hidratálókrém. Köszönöm Nesze!Onlányok, köszönöm L'Occitane!
 
Angelica Hidratyon Cream - L'occitane 50 ml 9 800 Ft
 
Nesze!Zs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr172750142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása