Nesze!szer

Beautorium 8.

2011. január 18.
 
 
Kérsz egy zöld teát - az arcodra?
 
A zöld tea jótékony hatásáról már akár a Háború és béke nagyságú irodalmat is találhatunk a wellnesz irodalomban. Ezt a cuccot inni sikk, mert annyira ügyesen mutatjuk meg, milyen egészségtudatosak is vagyunk... Hisz pusztítjuk a szabadgyököket.
Meg persze erősítjuk az immunrendszert, teszünk a fáradtság ellen, extrán hidratálunk is. Igaz, azt sokszor elfeledjük, hogy a műanyagba zárt zöld tea imitátorok gyakran annyi cukrot tartalmaznak, hogy gyakorlatilag a kanál is megáll benne. De mi most inkább pakoljuk a zöld teát az arcunkra és kész. Ez egészen biztos, hogy jót tesz nekünk.
Főzzünk zöld teát, természetesen ne ízesítsük semmivel, majd 3-4 evőkanálnyit hűtsünk le. Az előzetesen megvételezett rizslisztből vegyünk ki ugyanúgy 3-4 kanálnyit és szépen keverjük össze ezeket. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl folyós, de ne is olyan masszív,
mint az építkezésen a betonkeverő tartalma. Amennyiben némi extrára vágyunk, a téli időszakban banánt is adagolhatunk hozzá, hisz ez nagyon jól hidratál. (Természetesen szépen szétnyomogatva a gyümölcsöt, ne komplett szeleteket...)
A megtisztított, majd törölközővel is kezelt orcánkra vigyük fel a maszkot. Ezután tizenöt percünk van arra, hogy várjuk a postást, hátha sikerül feldobnunk a napját. Amennyiben ez megtörtént, bő vízzel, finoman szedjük le magunkról a maszkot és az esetleges darabokat.
Utána a megszokott hidratálónkat használhatjuk, amennyiben szükségét érezzük. Viszont olyan friss lesz ettől a teától az arcunk, mint semmi mástól. Kérsz egy csészével? 
 
Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr732592755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása