Nesze!szer

Asztrológia iránytű nemcsak fanatikusoknak

2010. december 19.
 

Beauty horoszkóp
Fáradtan esel be a karácsonyfa alá, vagy te leszel a leggondosabb családtag? Esetleg megkérik Szenteste a kezedet? Hmmm… Boldog karácsonyt! 
 
2010. december 19 – 2010. december 26.
 
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Állítsák meg a Földet! Ki akarok szállni! Alig van néhány nap az ünnepekig, de körülötted szinte minden a tetőfokára hág. Alig várod, hogy a munkának vége legyen, erre éppen a karácsony miatt sűrűsödnek be az otthoni teendők is. Az ezzel járó feszültséget a válladról levenni nem tudjuk, cserébe azonban jár egy önbeteljesítő jóslat: ez is alábbhagy egyszer.
Mivel igen valószínű, hogy a héten még sok munka vár rád, komoly erőfeszítést jelenthet, hogy külsőddel megfelelj a külső és a belső elvárásoknak. Ez már csak néhány nap, és utána magadra öltheted az ünneplődet. A fáradtság miatt, ha belefér, javaslunk egy látogatást a kozmetikusnál.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Material girl leszel a héten. Na nem feltétlenül Madonna stílusában, inkább annak átíratában. Anyagiasságod leginkább a bevételeidet érinti. Nem tudsz nem erre figyelni, mert bármerre mész is, ezzel a témával találkozol. Alapvetően szerencsés és prosperáló a történet, mégpedig a kézzel fogható eredmények miatt is, illetve mert perspektivát érzel a jövő terveire vonatkozóan. Motiváció kipipálva!
Öltözködj és nyűgözz le másokat! Mivel pénzügyileg biztonságban érzed magad, ami mindig befolyásolja a lelkiállapotodat, ezért a kisugárzásod megsokszorozódik. Ha van partnered, akkor mindezzel őt tudod még jobban lenyűgözni, netán az állóvizet felkavarni. Ha szingliként létezel, úgy itt az ideje az elhatározásnak: ez mostantól másként lesz.
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Könnyen előfordulhat, hogy a Mennyből az angyal éneklésekor is szakmai kérdések kergetőznek a fejedben. Ha lebuksz, családi körben zsörtölődések várhatóak. Éppen ezért, csak hogy összetettebb legyen a képlet, energiát és figyelmet kell fordítanod a körülötted élőkre, a legfontosabb személyekre az életedben. Tudod, hogy a szeretet ünnepén is érezzék, hogy a belső körbe tartoznak.
Légy hű önmagadhoz, vállald magad olyannak, amilyen vagy. Az ilyen coming out jellegű vallomások többsége pozitív visszajelzést eredményeznek a külvilágból, hiszen a valódiság mindig szerethetőbb. Kövesd hát azt a belső hangot, intuíciót, amely benned dobol – akár ruházkodásról, akár illatról vagy testmozgásról van szó. Ösztönösen érezned kell, melyik vagy te.
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Mivel Karácsony első napja szombatra esik, ez azt az illúziót kelti benned, hogy egy teljes heted maradt még, hogy a munka oltárán bőségesen áldozz. Rá fogsz jönni, hogy ez téves, amitől viszont összezavarodsz, még akár be is pánikolsz, különösen nehézzé téve mindent. Lehet ez egy tanulság a jövőre nézve: amit ma megtehetsz… Nem jó taktika halogatni a dolgokat, még akkor sem, ha azt hiszed,  igazi zsonglőrként több feladat elvégzésére is képes vagy. Mert nem kérdéses, hogy ami iránt elkötelezett vagy, azt megcsinálod, ellenben nem érdemes torlódásokat előidézni az életedben.
És akkor megérkezik a Jézuska, te pedig szép leszel és ragyogó. Mert bármennyit vesz ki belőled az élet praktikus részének a menedzselése, családod, szíved csücskei energiával töltenek fel, így sokadik műszakként róluk gondoskodsz, meg a finom ételekről és a jó hangulatról. Miközben azon gondolkozunk, hogy ezek mellett hogy van időd és energiád szemet gyönyörködtető lenni… 
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Hatalmas intenzitással és sürgető feladatokkal nyitod a hetet, de ugyanilyen energiák érvényesek a romantika és a kreativitás, az alkotás frontján is. Érezni fogod, hogy meg kell találnod ezek egészséges mértékét annak érdekében, hogy uralni tudd a helyzetet. Angol barátaink szokták erre a ‘time management’ kifejezést használni… Na de ez már a következő év tantervébe tartozik. 
Kisebb gondod is nagyobb annál (fordítok: százfelé kellene szakadnod), hogy odafigyelj arra, mit veszel fel ma, és mit az ünnepekre, amikor jönnek a kötelező rokonlátogatások. Azt tanácsoljuk, hogy ne most törj stílust, inkább a jól bevált darabokat válaszd, vagy azokhoz hasonlót vásárolj magadnak, ha az üzleteket járod mások ajándéka miatt. Ebből baleset és diszkomfort nem keletkezhet, vagyis a megfelelő pillanatban semmi nem vonhatja el a figyelmedet.
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Eljött az ideje az átmeneti átzsilipelésnek. Vagyis munkát félre, figyelmet pedig a családra és az otthonra fókuszáltatni. Igaz, hogy hulla fáradt leszel, mire kívül-belül ünneplőbe öltözve kellene ott állnod a fa előtt, de az biztos, hogy mindennel készen leszel: a lakás ragyog, a család élére vasalt ruhákban, a 3+1 fogás kifogástalanul az asztalon, az ajándékok név szerint, emelkedő sorrendben a fa alatt. Mi lenne, ha a megfelelésből te is kapnál egy keveset – magadtól? Hidd el, senki nem várja el tőled, hogy megfeszülj. 
Kapásból valami hanyag és nagyon kényelmes öltözéket írnánk elő neked, hogy az érvényesüljön, ami te magad vagy. Mindez persze meddő próbálkozás lenne, így csak annyit mondhatunk, hogy öltözz színekbe, vidámságba é sok-sok mosolyba!
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Nem úgy zárod az évet, hogy mindent elvégeztél, amit el kellett volna, viszont annyira kívánod a közelgő szünetet, hogy ez magával hoz egy meggyőző érvet: a következő évben éppen elegendő munkanap van ahhoz, hogy ott kezd, ahol most abbahagyod. És igaz! Különösen, ha megteheted, hogy lazíts. Szeretteid nagyon hálásak lesznek ezért, ahogy a szervezeted is!
Miután te vagy az állatövi jegyek stylistja, pont úgy festesz majd Karácsonykor, mint egy ajándék. És körülötted persze mindenki, mert hasznos tanácsokkal látod el a környezetedet ha kell, ha nem. Illetve ha igénylik ezt tőled, ha nem. Lásd be, nem vagyunk egyformák, tehát ha valami a te szépérzékedet zavarja, az nem jelenti azt, hogy csúnya.  
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Égetőnek érzed, hogy pénzügyeid körmére nézz. Mennyi folyt be, mire mennyit költöttél, és várhatóan mennyi kötelezőszerű kiadásod lesz az év elején. Egy ésszerű mérleget készítesz, hiszen többek között ezen keresztül méred saját hatékonyságodat, szakmai sikereidet. Érzelmi téren nem érzed ennek a szükségességét, hiszen ösztönösen érzed, hogy mi működik jól, és mi igényel beavatkozást.
Nincs szükség rejtőzködésre, ez az ünnep itt és most másról szól, ezért nem kell talpig feketébe öltöznöd, világosítsd kérlek az árnyalatokat magadon. Közben imádott Vénuszunk erőteljesen támogat a héten, szóval szépségben és kisugárzásban nincs hiány. Mindazonáltal annyit mondunk, hogy a kevesebb néha több…
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Meglepetések hete lehet ebből az átlagosnak induló periódusból. Kaphatsz olyan telefonhívásokat, e-maileket, megszólításokat, amelyek váratlanul érnek, ugyanakkor ajándékkal a kezükben érkeznek. Lehet ez egy felkérés, pénz (ami mindig jókor jön), dícséret, amire ki vagy éhezve, de lehet egy bók is, amely átlendít egy kételyen. Ezek kombinációja is elképzelhető ám! 
Legbelül érzed az ünnepet, már csak a külsődet kell a megfelelő formába hoznod. Ha jól érzed magad, akkor semmi nem tarthat vissza, és akkor a legdögösebb, legszebb lány kívánsz lenni a halpiacon. Az elmúlt hetekre visszatekintve szerintünk kelendő leszel, szóval mindent bele, csinosítsd magad!
 
Bak
December 22 – Január 20.
Mintha nem lenne lassulás, megkönnyebülés, átszellemülés. A kép úgy fest, hogy fut a vonat veled, és nem tudsz leszállni a Karácsony nevű állomásnál. Pedig legbelül szeretnél, szükséged is lenne rá, de beakadt a lemez, és visz magával a lendület, a verkli. Persze máris mondjuk, hogy hamarosan rájössz, hogy ott van melletted a kézifék, és eljön a várva várt megnyugvás, és hozzád is eljut a fenyőillat. Mindenesetre te aztán mindent megtettél annak érdekében, hogy a következő éved alapjait szakmai szempontból megteremtsd, és neked ennek a tudata nagyon sokat jelent.
Amikor megtalálod a kiutat a labirintusból, késztetésed lesz arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. A héten lesz még néhány napod arra, hogy magadnak is vásárolj néhány új darabot, és talán még a fodrászhoz is eljutsz a teljesebb hatás érdekében.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Az égiek emlékezetes Karácsonyt terveznek neked – sok mosollyal, örömmel, boldogsággal, elégedettséggel. Ez azért elég jól hangzik, nem gondolod? Béke lesz és románc, szeretet és finomságoktól roskadozó asztalok, és az ajándékok között is kevesebb lesz a mellényúlás, mint a múltban. Ezeken felül valami egészen nagy dolog is érkezhet hozzád piros szalaggal átkötve. Gyermekáldás? Lánykérés? A nagy szerelem visszatérése?
Romantikus, kreatív, jó kedvű impulzusok simogatnak belül, és ezek mind megjelennek a külsődön is. Úgy festesz majd, hogy akkor is ünneplőben vagy, ha a lehető legpuritánabb megoldást választod. De ha kedved van megőrülni, akkor tedd azt. Nem tudsz rosszul dönteni, rosszul választani!
 
Halak
Február 20 – Március 20.
A heted mottója: ne ítélj elsőre! Ez mindenre vonatkozik, ami az életedben most aktuális. Olyan érzelmi satuban találhatod magad, ami nagy nyomást helyez rád, igen elhamarkodott véleményalkotásokat hozva magával. Szívünk szerint azt mondanánk, hogy próbálj meg kijönni a szívedből, át a fejedbe… De ez badarság, hisz ha intenzív érzelmek jönnek, azok átmosnak benned mindent, miközben a józan ész esélytelenül küldi a jeleket. És akkor pont a Karácsony beköszönte előtt egyszercsak elcsendesedik benned a vihar, kitisztul az égbolt, amit te végtelen hálával a szívedben fogadsz majd. A világ kerek!
A hét eleje terhelt, nem lesz se időd, se kedved ahhoz, hogy megkomponáld a külsődet. Mivel azonban intuitív lény vagy, azt javasoljuk, hogy hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek. Ne tolj bele sok erőfeszítést, hiszen feszítés van benned épp elegendő. Csak könnyedén! Még akkor is, ha tudod, hogy szakmai körökben még a héten is le kell nyűgöznöd másokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr832526789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása