Nesze!szer

Mi kerül ezen a fotelen? - LaPrairie

2010. december 16.
 

 
 
Megmondjuk az őszintét, azért elég szkeptikusan állunk hozzá némely márkához. Mert ugye mi kerül ezen a fotelen? … Szóval tényleg, hogy mitől ötvenezer pénz például egy LaPrairie emulzió?
Hisz újabb és újabb termékek tűnnek fel a szépségápolás egén, de vannak brandek, amelyek oly örökek, mint mondjuk egy kis fekete. Ilyen például a LaPrairie is, amely oly emblematikus produktuma Svájcnak, mint a csokoládé vagy az óra. La Prairie készítményt tudni a fürdőszoba polcán nemcsak a luxus érzését adja az embernek, de azt is, hogy tudhatja, arca igen jó kezekben van. Mondják ezt az okos és ügyes marketinges anyagok, de hát hiszi a piszi – láttunk mi már sok mindent a világban, akár vízen járást tanító tanfolyamot is. 
Így fogtuk és komoly teszt alá helyeztük az egyik LaPrairie csoda emulziót, amely azt ígérte, helyreállítja a harmincöt feletti bőrt, ragyogóvá teszi, feszesíti, mi több, felveszi a lappangó gyulladással is a harcot. Ha-ha, mondtuk mi erre! És hát mi szépen kiszúrtunk vele, mert az alvást az elmúlt néhány hétben csak emlékeinkből tudtunk felidézni, más kapcsolatunk alig akadt a beauty sleep témakörével. Tehát a gyári mosónő fej adott volt. A leírás alapján a reggeli arctisztítás után felvittük az emulziót, amelyben exkluzív cellular complex találtatott, amely a LaPrairie-nek sajátja. (Ezen a ponton kezdtük megtanulni kimondani a márkát…)És használtuk és használtuk a cuccot. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy a zord körülmények dacára emberi vonásaink keletkeztek reggelente, nem azt tükrözték vissza vonásaink: hogy kérem vissza az ágyat de gyorsan! Szóval töredelmesen be kell valljuk, bármennyire is hidegrázást kapunk a sznobériától, ez a termék tényleg jó. Olyan, amikor felvisszük, mintha sikerült volna néhány perc alatt néhány órát még szundítanunk. Üde ábrázatunk lett, nem más, melyen magunk is meglepődtünk rendesen.
Ajánljuk azoknak, akik megengedhetnek maguknak ennyi kényeztetést, de szépségre fogékony édesanyáknak is karácsonyi ajándék gyanánt. Ahol vastagabb a Jézuska pénztárcája, ott tényleg kiváló befektetés lehet. Befektetés a rendezett vonásokért, az öregedésgátlásért, így harmincöt felett.
 
LaPrairie Anti-Aging Emulsion SPF 30           46 000 Ft
 
Nesze!P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr702520260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása