Nesze!szer

Beautorium 4.

2010. december 09.
 
 
Nem teavaj, hanem shea vaj
 
Ismerős? Tudod mennyi mindenre jó? Vagy most hallod először?
A shea vaj a természet egyik fantasztikuma, a dehidratált bőr nem is álmodhatna ennél jobbat. Nyugat-Afrikában terem, a karitéfa gyümölcsének magjából nyert zsír. A fákat szentként tisztelik. Csak a lehullott terményből készítenek vajat, kizárólag a nők, és az áldásos hatású cucc eladásából is ők gazdagodnak. Ez így eléggé fair. 
Jellegzetes füstös illata van, ez bőrre kenve hamar elillan. Pattanásos, ráncos, ekcémás bőrre kíváló hatással van, de rovarcsípéseknél, allergiánál szintén alkalmazhatod.
A L'OCCITANE Shea vaj termékcsaládja jócskán tartalmaz belőle, ajánljuk hajra is, bőrre is. Ha például éjszakára az ajkadra kened, másnap egész nap puha marad, hóban, fagyban is. A bőröd nem lesz függő tőle, (tudod, mikor félóránként kened fel az ajakápolót...) mint ahogy a mesterséges szerektől szokott. De azt nem garantáljuk, hogy te nem válsz azzá!

Nesze!Tam

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr782503930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása