Nesze!szer

Beckham titkai

2010. november 29.
 
 
 
 
Bocs lányok, itt az egykori Posh Spice-ról lesz szó, nem pedig metsző tekintetű párocskájáról, de Victoria titka is elég izgi ahhoz, hogy továbbolvassatok:)
A hölgyeményt jól ismerjük ruhakölteményeiről, törpetűsarkúiról, de azt, hogy mitől olyan fényes a mosolya, vagy a haja, azt csak nemrégiben árulta el. Ha a sörényéről van szó, Frédéric Fekkai öblités nélküli hajbalzsamára esküszik, minden nap futni megy, rengeteg kókuszvizet iszik, arcbőrét Dr. Lancer, Beverly Hills legmenőbb dermatológusa tartja karban oxigénkezeléseivel és Repair AM/PM Nourishment krémjével. Szereti a thai masszázst (megértjük) és a Nivea testápolóit. Körmein Chanel ragyog, ha sminkelni kell, az ajkai Stila's Lip Polish in Gleam árnyalatban tündökölnek, ez régi kedvence, a Burberry Nutmeg színű, halvány pinkes szájfénye pedig új. Ha Posh Spice valaha sminkcuccot tervezne, az egy semleges, testszínű szájfény lenne. Kíváncsian várjuk, Victoria.

Nesze!Tam

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr232480887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása