Nesze!szer

Lauderék hátulról

2010. november 02.
 
Tessék csak tessék, fáradjanak beljebb. Igen, Ön is kukucskálni jött? Akkor jó helyen jár, elárulunk néhány titkot az Estée Lauder új szájfényeiről.
 
A nem kicsit, hanem nagyon neves cég, az Estée Lauder nemrég új kollekcióval jelentkezett, a Pure Color Lip Gloss-szal, melyből már mi is ajánlottunk hétvégére. Ám sikerült Tom Pecheux Kreatív Sminkigazgatótól néhány titkot is elcsennünk. A kifutón mindig fiatal lányokat látunk, akiket sokkal idősebbnek láttatunk – mondta Tom. A valóságban nem tizenéves lányok használják a termékeinket. A felnőtteknek a matt szájfényeket ajánljuk leginkább, a tiniknek pedig minden mennyiségben mehet a csillogás. A szájfénnyel játszhatunk is Tom szerint, mert nagyon jól kezelhető ez a kollekció véleménye szerint. Akár több színt és réteget is felvihetünk az ajkunkra, ha pedig igazán telt hatásra vágyunk, akkor a rúzsra „fényezzünk”. Ha erősebb árnyalattal van dolgunk, mondjuk vörössel, akkor tartósabb a hatás, ha szájkontúrt is használunk. Fénnyel is varázsolhatunk teltséget, ilyenkor először egy semleges szájfénnyel rajzoljunk kontúrt, utána jöhet a kollekció bármelyik másik darabja. Ez a kettő idővel egybemosódik és érzéki hatást kelt. Tom szerint a szájfényben az a fantasztikus, hogy úgy igézi meg a tekinteteket, hogy az avatatlan szemlélő szinte nem is érzékeli: smink van rajtunk. A nő, aki szájfényt visel, csókra vágyik – mondta még a kreatív sminkigazgató. Mi pedig elhisszük neki, hisz van, hogy egyszerre ötven lányt varázsol széppé a divatbemutató backstagében - és szépen fel is tesszük a szájfényünket! 
 
 
Nesze!P
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr912414943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása