Nesze!szer

Hogy ne repedjen...

2010. október 26.
Nem is ettél sokat? Ugyanúgy étkeztél, mint szoktál! A szoknya mégis reped?
Lehet, hogy egész egyszerűen fel vagy vízesedve.. Közeledik a reklámszövegíró pasik által nehéz napoknak titulált időszak, amikor is minden nő puffad és vízes kicsit. De semmi baj, rögtön van erre is megoldás, és nem kell az ebédszünetben szaunába rohannod.
Amennyiben fontos alkalomra mész és úgy érzed magad, mintha vízespalack lett volna a jeled oviban, ne csüggedj. Vágj össze almát és
zellert és kanalazd be szépen a kombót. A petrezselyem is csodálatos megoldás, legyél nyuszi, szépen rágcsálj el egy csokorral, még C-vitamint
is adtál jócskán magadnak. A sonkákat, szalámikat és sóban tocsogó ételeket felejtsd el, ha nem szeretnél pöffeteg lenni a víztől. Viszont lehet, hogy épp babát vársz, ezért vízesedsz, ez teljesen természetes. A fekete áfonya is kiváló segítőtárs lehet, ínyenceknek pedig a görögdinnyét ajánljuk. Hajrá, győzd le a nagy vízet!

 

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr362399689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehérnemű Plaza · http://fehernemuplaza.hu/ 2010.10.28. 14:46:21

Van egy még gyorsabb megoldás is, ami 2 perc alatt varázsol csodás alakot Neked: Alakformáló Fehérneműk (fehernemuplaza.hu). egyből jobb kedved lesz, így még a étkezésre is jobban fogsz figyelni!
süti beállítások módosítása