Nesze!szer

Hogy kerül a csizma az orcádra?

2010. október 22.
 
A tervezők és a beauty cégek együttműködése a világban már nagy múltra tekint vissza. De lássuk be, ez itt kérem Magyarország. Viszont itthon is végre nagy dolog született. A Maybelline New York nem véletlenül volt másodszor a Mercedes-Benz Fashion Week hivatalos sminkes szponzora is a nagy almában. Így szerencsére a cégnél felismerték, hogy a szépség és a divat tud mit kezdeni egymással. Az őszi sminktrend megalkotásakor a cég sminkmesterét, a lebilincselő beszédéről közismert Larion Oscart a cipőtervező Vágó Réka lábbelijei inspirálták. Ennek az érdekes násznak köszönhetően a létrehozott kollekciók is visszafogottabbak, elegánsak, ravaszan szexiek. Oscar se nyomta meg annyira az ecsetet, lágyabb vonalakat javasolt őszre-télre a hölgyeknek, hisz az igazán jól hangsúlyozott egyéniség a legerősebb fegyvere a nőnek. 
 
 
 
Mi a hétvége közeledtével a Cool cat névre hallgató sminket emelnénk ki. Íme Oscar  receptje egy igazán jó macskához. Először is az Affinitone Mineral folyékony alapozóval kezdjünk. Ez olaj- és illatanyag mentes, van benne fényvédő, érzékeny bőrűek is szerethetik. Ezt fixáljuk le a Dream Matt púderrel. Az orcát élénkítsük az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpírral. Majd jönnek a szemek. A kiemeléshez használjuk az Eye Studio Mono, Blazin Brown, rezes fényű bronzszínű púdert. A felső szemhéjnál a szemzugtól satírozzunk a mélyítő vonal irányába kifelé, finoman. A tekintet drámai hatásának fokozására a Khol Express ajánlják, amely egy éjfekete szemcerka. Ezzel merészen vastagítsuk meg a vonalat, majd alul is emeljük ki az alsó szempillasort. Alul enyhén nyissuk a szemet – most születik kérem az erőteljes tekintet. A hatás fokozására jöhet a Volum Express Falsies dúsító szempillaspirál, az extra dúsító kefe most jó fegyvertársunk lesz a macskásításban. Az érzékien vibráló ajkakhoz pedig a Color Sensational rúzs Coral Tonic árnyalatát ajánlja Oscar, összekeverve egy kis Pleausure Red bordóval. És ha mindezzel megvagyunk, akkor nincs más teendőnk, mint irány az éjszaka! Dorombolj, cica! 
  
Maybelline Affinitone Mineral Alapozó 2449 Ft
Color Sensational Ajakrúzs 2082 Ft
Kohl Express szemceruza 1999 Ft
Eye Studio Mono szemhéjpúder 1749 Ft
Volum’ Express Colossal szempillaspirál 2099 Ft
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr982391295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2010.11.02. 18:38:37

Szeretnénk többet látni a csizmából... :)

beautyka 2010.11.02. 19:19:32

Mi meg szeretnénk egy olyan csizmát! :)
süti beállítások módosítása