Nesze!szer

Reggeli Nesze

beautyka 2016/09/25 20:05 komment

 

anna-speckhart-elle-italy-october-2016-editorial15.jpg

 

Azt kérded, mi az igazság, a gyógyulás, az örömre való képesség módja? Megmondom, fiam. Megmondom, két szóval. Alázat és önismeret. Ennyi a titok.

Alázat, talán túlságosan nagy szó. Ehhez már kegyelem kell, kivételes lelkiállapot. Hétköznap beérhetjük azzal, hogy szerények vagyunk és iparkodunk megismerni igazi vágyainkat és hajlamainkat. S azokat szégyenérzés nélkül bevalljuk magunknak. S iparkodunk megegyezni vágyainkkal és a világ lehetőségeivel.

Márai Sándor

Vidám vasárnap

beautyka 2016/09/24 19:33 komment

 

 

felhosziv2.jpg

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy virág. Úgy hívták: Napraforgó.
Ez az édes, még kicsi virág, nevéhez híven követte a Napot, fürdőzött a napsütésben és magába szívott minden energiát, ami feléje áradt....
Egy napon úgy adódott, hogy beborult az Ég, és felhők jöttek, csúnya, ronda, esőfelhők.....
Napraforgó kicsit kitikkadt az erős melegben, és örült, hogy esős idők jönnek., így összeismerkedett az esővel....szinte rögtön egymásba szerettek....Az Eső, és Napraforgó szinte elválaszthatatlanok lettek.....
Eső minden nap gyengéden simogatta Napraforgót, hisz ez a virág volt számára a legszebb, és egyetlen....összeforrtak...
Eső egyre csak táplálta Napraforgót, aki növekedni kezdett, egyre nagyobb, erősebb, gyönyörűbb lett....de egy idő után hiányolta a Nap energiáit, pedig szüksége volt a sugarak éltetésére, figyelmére....
Egyszer csak kisütött a Nap, és gyönyörű szivárvány tárult Napraforgó elé.....és együtt örültek szerelmével, Esővel.....de Napraforgó azt gondolta, hogy a szivárvány egyedül Neki szól, és egyedül a Napnak köszönheti, és ezért újra követni kezdte, hogy ismét töltekezzen ebből a különleges energiából.....és eközben megfeledkezett szerelméről, Esőről.....
Eső nem értette az egészet, és úgy gondolta, Napraforgó nem szereti már őt.....ami talán úgy volt, talán nem....Napraforgó maga sem tudta igazán....néha szüksége volt Esőre, néha meg nem.....
Aztán egy szép napon Eső úgy döntött, megengedi a szélnek, hogy tovább fújja felhőjét, és elköszönt Napraforgótól...

Itt a mese vége.

Tanulság:
Bár Napraforgónak természeténél fogva lételeme a Nap ragyogása, energiája, eső nélkül kiszárad.....
Lehet, hogy lesznek még esős idők, és lesz majd tápláló energia, de azt a szerelmes nyarat csak azzal az egy Esővel élhette át...és bár két különböző lélekről van szó, mégis ketten együtt magát az életet alkották, képviselték....fejlődtek a másik által...és ilyen csoda csak nagyon ritkán adatik...Legyetek hálásak minden pillanatért!

Antidepresszáns szombatra

beautyka 2016/09/23 20:15 komment

 

csitary.jpg

 

Telt ház van…

Minden hely elkelt, többen már nem férnek be. A helyiség zsúfolásig megtelt, egyetlen szabad négyzetcentiméter sincs már. Sokan vannak bent. Nagyon sokan. Megszámlálni sem lehet őket. Van azonban egy hely, ahol nem kell sok ezer ember ahhoz, hogy telt ház legyen. Elég egyetlen. Sőt. Több nem is lehet. Ez az én szívem. Ahol telt ház van. Az egyetlen hely foglalt. Az egyetlen hely, amit az Egyetlen tölt be. Akivel telve van a szívem.

Veled Kedvesem.

Csitáry-Hock Tamás

Reggeli Nesze

beautyka 2016/09/22 20:25 komment

 

autumn.jpg

 

Legközelebb, amikor valami váratlan esemény gátolja a terveid megvalósítását, próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, ne akadályként tekints a történésekre! Keresd a rejtett ajándékot - a lehetőséget, amely áldásos lesz rád vagy a környezetedben lévő emberekre nézve.

Nick Vujicic

 

amatriciana-523873da916c3f416dd22988006b1a557ab02889-s900-c85.jpg

 

 

Az olaszországi földrengésről mindenki hallott. És most nem fogjuk leírni az amatricei áldozatok számát. Inkább csak arra utalnánk, hogy belegondolni is szörnyű, milyen lehet azoknak, akiknek odaveszett mindenük. Egy kezdeményezés alapján sokan a világban eszik mostanában a tésztát, ami a vidék sajátja, ennek a bevételével is segítve az ott bajbajutottakat. És most mi is megízlelhetjük ezt a finom pastát, Gianni és Fausto di Viora jóvoltából. Az amatriciana tésztát szombaton fogyaszthatjuk, két változatban is, az Arany János utcában. Ugyanis a két étterem közti szakaszt lezárják és Via Italia nyílik néhány órára. A remek olasz finomság mellé frissítőt és kávét is kapunk, ez utóbbi szintén a szóban forgó térségből érkezik majd. Nagyok sok cég és szervezet támogatja ezt, többek között az Olasz kulturális intézet is. Déltől tálalják Gianniék a tésztákat és mindenki annyit fizet, amennyit gondol. Utána pedig, ha már elfogyott az utolsó finom falat is, közjegyző hitelesítése után elutalják a bevételt a bajbajutott térségbe. Egyetek jó, tegyetek jót, mi biztos ott toporgunk majd! 

gianni.jpg

 

 

amatrice.jpg

 

 

Reggeli Nesze

beautyka 2016/09/21 19:46 komment

 

noferfi.jpg

 

Hamis illúzió, hogy majd egy másik Férfi kihozza belőlünk a Nőt. Ha egy másik Férfi meglátja bennünk azt, amit Férjünk a hosszú évek során sohasem, talán nálunk, bennünk változott valami. Például megengedtünk magunknak egy szexi fehérneműt, ruhadarabot, a tükörből pedig egy olyan Nő nézett vissza ránk próba közben, amilyenek mindig is szerettünk volna lenni. Csak valahogy jó mélyen eltemettük. És lám, egyetlen kis falatnyi ruhadarabtól a mélyben szunnyadó Nő fényhez jut és próbál az eddigi félhomályból a fény felé tartani. Még szép, hogy ezt egy másik Férfi észreveszi! De ehhez a Nőnek kellett a változás útján elindulni, másképp viselkedni, mást sugározni magából. Nekünk kell a Nőiességünknek egy kis fényt juttatni, egy kis táplálékot adni. Ettől fogjuk Nőként érezni magunkat. Ha pedig Nőnek érezzük magunkat, a környezetünk is Nőként fog kezelni bennünket.

Énakadémia

 

 

grandfather-baby-gift-giant-teddy-bear-madeline-jane-sabrina-gonzalez-15.jpg

 

grandfather-baby-gift-giant-teddy-bear-madeline-jane-sabrina-gonzalez-11.jpg

 

Maddie, aki 5 hónapos és nagypapája tulajdonképpen felrobbantotta a netet. A nagypapi ugyanis úgy gondolta, amikor meglátta az áruházban, ahol dolgozik: erre a mackóra mindenképpen szüksége van kis unokájának. Az elképzelést tett is követte, melyet meg is osztott a twitteren. Aztán a lánya, Sabrina is megmutatta, mekkora az unoka és a maci együtt. Ezek a képek pedig felrobbantották a netet, csak egy 60 ezren tetszikelték eddig a kis Maddiet és óriás barátját. 

 

 

grandfather-baby-gift-giant-teddy-bear-madeline-jane-sabrina-gonzalez-1.gif

 

játékmedvesoknagypapaunokakövető

9+1 tipp

 

hala.jpg

 

 

Ma van a Hála világnapja. Írhatnánk most nektek spirituális gyakorlatot, mit tegyetek ilyenkor, de igazság szerint ez már többször megtörtént (ITT is pl.). Inkább összegyűjtöttünk néhány kozmetikai terméket, ami nekünk nagyon bejött és hálásak vagyunk érte. Nektek is vannak ilyenek?

 

halas_kozmetikumok.jpg

 

1. Nincs mese, az utóbbi idők nagy felfedezése , a L'oreal Hair Touch Up spray csodája. Ezt a kozmetikumot bizony tényleg a szükség hívta életre, ugyanis akkor használhatjuk, amikor az embernek szépen lenőtt a festett haja, de még nem volt ideje vagy alkalma elmenni a fodrászhoz: Fogod, a hajtőre fújod és már nem is nézel úgy ki, mintha egy plusz sávot húztak volna a fejed közepére. Csodálatos!

2. Lush Dream Cream - a Lush testápolóját egyszerűen imádjuk. Nem ragad, kicsit hűsítő a hatása, a pasi is használhatja és érzékeny bőrre is jó. Oh, és minő bűn, mi már volt, hogy otthon felejtettük, vagy valahol kiesett az arcápoló a neszeszerünkből és nem találtuk, így ezt használtuk arcra is. Nagyon, de nagyon jó volt. A kéz bőrének is adja a jót, ráadásul a bevételéből szuper projecteket támogatnak, akár az állatvédelemmel, akár nehéz helyzet emberek lakáshoz jutását. Álom ez a krém, tényleg!

3. Az arctisztítás ugye elég fontos, ezt ki ne tudná. Ráadásul, akinek gyulladásra hajlamos a bőre, okos dolog, ha ezzel foglalkozik. Új szerelmünk lett, a Lima kozmetikumoktól, amelyek vegánok (és végre tudunk vegán barátnőnknek is magas minőségű magyar terméket ajándékozni), a Black Lavender arctisztító szappan. Aktív szénnel és levendulával dolgozik, minden természetes eredetű benne és nagyon kíméletesen tisztít, pici habzással. Az illata meg igen fini, rég találkoztunk ilyen finomsággal, ami ráadásul magyar és gondosan készített! 

4. Alapozás, de nem vakolatosan, ez a mániánk. Valahol a BB és a régi alapozók között szeretjük meghúzni a határt és ez nekünk a L'oréal True Match Geniusa lett. Hónapok óta ő a legjobb reggeli barátunk, jó a fedése is és korrektorként is használható. Köszi, hogy kifejlesztettétek! 

5. Az éjszakai arcápolást kötelező tantárggyá tennénk legszívesebben, az egészen biztos. Aki próbálta már, tudja, miért óriási kedvencünk a Kiehl's Mindight Recovery koncentrátuma. 1-2 csepp elég a krémedhez kenve szépségesen puhává teszi reggelre az arcot és olyan üdévé is teszi valahogy!

6. Ki ne ismerné az érzést, amikor szépen ki van sminkelve és azon parázik, hogy két óra múlva már elmászik az egész a szomszéd asztal sarkára az étteremben. (Csodálkoznál mi, ha a rúzsod köszönne rád?...D) Próbáltunk már néhány sminkfixálót, de volt, ami annyira fixált, hogy repedezni kezdett rajtunk a vakolat. A Nyx terméke olcsó és jó is, azt kell mondjuk. Ráadásul, mivel könnyű kis műanyagban van, bármikor bedobható a táskába! 

7. Ajakbalzsam és édesség egyben. Nem egy cég hozott már ki ilyet, de nekünk a Lush most a kedvencünk a témából. Mert ennek tényleg csoki illata van és hidratál is, ráadásul picike tégelyben viheted magaddal és ebéd utáni nassolás helyett is szuper. Mondjuk, ne edd le az egészet, de a Buttered Brazilst imádni fogod, mi rákattantunk rendesen. 

8. A te szemed is Samsonite szponzorált reggelente? Nálunk ez a helyzet úgy általában. De ami bejött, az olyan szemkörnyékápolók, amelyek olyan kis hűtős fejjel dolgoznak. Ebből, ami árban és minőségben is teljesen jó, a Marionnaud saját márkás terméke, a Lift Supreme Eye Lifting Treatment. Zselés állaggal dolgozik és érzed, hogy van benne hatóanyag rendesen. Felderül és összekapja magát tőle a szem környéke! 

9. A pirosítás-bronzosítás a sminkre teszi fel a pontot. Gyakran visszük magunkkal a cuccot napközbenre, de őszintén szólva rémesen kiborultunk mindig, amikor az imádott Guerlain bronzosítónk összezötykölődött a városi rohangálás során. A Catrice kínálatában viszont találtunk egy blush & bronzert, amivel szépen lehet dolgozni, nem pereg le egy perc alatt és még az áráért sem kell évekig dolgozni. 

+ 1. Minden gyerek más, ez az alaptézis, amire rá kell jönnie egy szülőnek. A könyvek aranyszabályai úgy általában nem működnek, ha nem egy őrülten konformista kicsivel áldotta meg az ég az anyukát. A jelen háztartásban megtalálható gyermek utált fogat mosni, mert csípte az összes fogkrém. Hetekig ment a keresgélés, ő ezektől az erdei gyümölcsösöktől a falra mászott, sírva fakadt, nemhogy az őrlőket mosogatta volna vele Először a Welada kínálatában leltünk egyet, amit megkedvelt, de most megjött az új szerelem, ami már függést is okoz. A Manna ugyanis kihozott egy 100 százalékban természetes anyagokat tartalmazó epres fogkrémet. Bódítóan epres az illata, az ízéről meg nem tudsz lejönni, annyira finom....és télen azért jól jön ez az élénk piros szín a fürdőszobában! Köszi, Manna! 

terméklimatestápolólorealhálalushvegánmannakozmetikaikiehlscatricesparyhajtőlenövés

 

0920-angelina-jolie-brad-pitt-getty-6.jpg

 

Ez az, amit soha nem gondoltunk volna. Főleg nem így, ilyen gyorsan és egyáltalán. A TMZ értesüléseit megerősítve jött a hír: Jolie és Pitt válnak. A Mr. and Mrs. forgatásán jöttek össze, majd hosszú évek után, 2014-ben házasodtak meg. Jolie esküvői ruháját gyerekeik rajzai díszítették, nagyon romantikus volt minden. Állítólag nincs harmadik személy, aki miatt szétmentek és nyilván okosan fogják irányítani 6 közösen nevel gyerekük életét.

2004-mr-mrs-smith-1-everett.jpg

 

Jolie adta be a válókeresetet kibékíthetetlen okra hivatkozva, mert minden idők egyik legszexibb pasija nem megfelelően foglalkozik a gyerekeikkel. (Reméljük, azért Jennifer Anistonról nem kezdenek majd pletykálni, hogy tulajdonképpen Brad mindig őt szerette...) Ezt az egészet végtelenül sajnáljuk és békés átrendeződést kívánunk nekik.

Bréking 2: a Harpers Bazaar állítása szeriint Brad Marion Cotillard színésznővel csalta Angelinát. 

eskuvoi_brangelina.jpg

 

Ps: soha nem gondoltuk, hogy van a földön nő, aki beadja Brad Pitt ellen a válókeresetet! (Oké, ezt félig komolyan mondtuk, de mondtuk!)

 

Forrás: huffingtonpost

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-01-620x775_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-03-620x402_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-02-620x405_1.jpg

 

jolie-pitt-vanity-fair-italia-04-620x408_1.jpg

 

 

 

gucci-cruise-2017-campaign02.jpg

 

gucci-cruise-2017-campaign03.jpg

 

 

 

A Gucci ruhái mostanában borzolták a kedélyeket rendesen. Ez most itt a 2017-es Cruise kollekció, amely az angol motívumokra épít. Derbyshireben fotózták a kampányt,  Glen Luchford volt az "elkövető."  A styling szerintünk csodálatos, az egészen biztos. Nyilván ebben benne van azért az, hogy így, együtt nem biztos, hogy felvennénk a darabokat. A modellek mellett pedig egy igazi szupersztár, Vanessa Redgrave is szerepel a képeken, aki egyszerűen csodálatos. Ez mondjuk azért is érdekes, mert ő mindig is élharcosa volt az Észak-Írország függetlenségéért küzd mozgalmaknak és Stuart Máriát is alakította már. Na jó, igazán a Levelek Júliának című filmben zártuk szívünkbe... Te? 

 Ps: a libákat imádjuk!

 

 

 

irina-shayk-glamour-russia-jonas-bresnan-01-620x828.jpg

 

 

Szembetűnő, hogy egy remek anyaggal állunk szemben, pedig már láttunk néhányat Irina Shayk munkásságából. A smink elég gyönyörű, rögtön meg is néztük, ki követte el. Ó, hát nem más, mint Charlotte Willer! Ő ugye a Maybelline hivatalos sminkese is, nem véletlenül. Irina végre nemcsak a szokásos dögöst hozza a képeken, hanem vidám is és igazából a szépséges arca áll az orosz Glamour anyagának középpontjában. Jonas Bresnan képei egyébként. Tetszik nektek? Bennünket eléggé megfogott! 

 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu